Co zmienic zeby gralo lepiej
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Co zmienic zeby gralo lepiej
Jakis czas temu zaczalem sie bawic w caraudio w golfe iv. Najpierw wymienilem przedni zestaw z fabrycznego na powerbass s-6c jednak chcialem wiecej. W internecie znalazlem wypowiedzi ludzi ktorzy pisali ze duzo daje porzadny wzmacniacz. Na allegro dorwalem alpine mrv-f307, dzisiaj skonczylem jego montarz i szczeze powiedziawszy nie odczuwam specjalnej roznicy. Moje radio to blaupunkt alicante cd32. W czym tkwi problem? Macie jakies pomysly, moze powinienem dokupic suba.
- gabriel_bar
- Mały gagatek
- Kontakt:
Po pierwsze to wygłuszenie drzwi, jeśli chcesz głośno i mocno bez suba również się nie obędzie.
nie ma półśrodków, jak dasz suba bez wygłuszania przodu raczej nie bedziesz zadowolony.
nie ma półśrodków, jak dasz suba bez wygłuszania przodu raczej nie bedziesz zadowolony.
Ostatnio zmieniony czw lip 22, 2010 08:45 przez gabriel_bar, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapomnialem o tym wspomniec ale drzwi sa wygluszone, nie jest to morze zrobione profesjonalnie ale imo jest ok. A czy ta alpinka nie jest czasem za slaba? Nie wiem czy ma to jakies duzo znaczenie, sprubuje jeszcze podlaczyc glosniki w mostku. Ewidentnie brakuje mi tonow niskich, liczylem na poprawe po podlaczeniu wzmaka a tu nic
Ostatnio zmieniony czw lip 22, 2010 15:29 przez MiC11, łącznie zmieniany 1 raz.