Elektryczna szyba szwankuje

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Artik31
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Elektryczna szyba szwankuje

Post autor: Artik31 » czw kwie 27, 2006 17:31

Witam mam taki problemik w moim golfie 3 są elektryczne szyby od pasażera działa normalnie a od kierowcy opuszcza sie punktowo tz: jak przycisne w dół to powinna zjechać sama do samego dołu a ona zjedzie tylko kawałek i jak chce ją opuścić na sam dól albo do połowy to musze naciskać kilka razy i do góry to samo po kawałku sie zamyka co to może być?silniczek czy przycisk w klamce ? pozdrawiam i prosze o pomoc

Nie płacz kiedy odjadę....GOFER

Awatar użytkownika
adam-gda
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: adam-gda » czw kwie 27, 2006 17:58

ja na twoim miejscu wyjalbym przycisk i zlaczyl na krotko i wyelinujesz w ten posub ktoras z przyczyn pozdro

Przyznawanie punkcików za pomoc oznacza szacunek

Awatar użytkownika
Artik31
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: Artik31 » czw kwie 27, 2006 18:03

Jakoś mi sie wydaje że to może przycisk ale niewiem jak sie go wyciąga a jeśli na krótko też tak będzie to niewiesz może co to może być?dzięki za podpowiedz

Nie płacz kiedy odjadę....GOFER

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » czw kwie 27, 2006 18:10

Artik31 pisze:Witam mam taki problemik w moim golfie 3 są elektryczne szyby od pasażera działa normalnie a od kierowcy opuszcza sie punktowo tz: jak przycisne w dół to powinna zjechać sama do samego dołu a ona zjedzie tylko kawałek i jak chce ją opuścić na sam dól albo do połowy to musze naciskać kilka razy
mam to samo w dwóch z czterech szyb i na razie nie znalazłem rozwiązania, mimo że pytałem po wszystkich forum jakie znalazłem. Uszkodzony jest sterownik przy silniku i nie znalazłem nikogo kto by to chciał naprawić. Więc pewnie do wymiany ze szrotu.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”