[mk3] DLACZEGO MAM U SIBEI 2 ANTENY?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk3] DLACZEGO MAM U SIBEI 2 ANTENY?
witam!
posiadam mk3 1.4 abd z rocznika '93 aby posłuchać radia muszę wyciągać antene zanjdującą sie z przodu od strony kierowcy, ale taka na dachu tez mam, tyle że przy radiu nie mam do niej okablowania (chyba?) teraz pytanie, od jakiego rocznika golfy maja te anteny na dachu i w takim razoe co ona robi u mnie?
posiadam mk3 1.4 abd z rocznika '93 aby posłuchać radia muszę wyciągać antene zanjdującą sie z przodu od strony kierowcy, ale taka na dachu tez mam, tyle że przy radiu nie mam do niej okablowania (chyba?) teraz pytanie, od jakiego rocznika golfy maja te anteny na dachu i w takim razoe co ona robi u mnie?
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
antenę chyba można było sobie wybrać gdzie ma być, w swoim `94 mam na dachu, ale u siostry w `93 jest na błotniku, była ułamana i musiałem założyć nową, więc i kabel od nowa prowadziłem, zauważyłem przy tym, że oprócz kabelka z anteny w błotniku, jest też poprowadzony kabel do anteny dachowej.....
często widziałem golfy nawet `95 i miały anteny na błotniku
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,
Ja mam 98 i antene tylko w błotniku , nic nie było z tym kombinowane tak fabryczniemicab pisze:antenę chyba można było sobie wybrać gdzie ma być, w swoim `94 mam na dachu, ale u siostry w `93 jest na błotniku, była ułamana i musiałem założyć nową, więc i kabel od nowa prowadziłem, zauważyłem przy tym, że oprócz kabelka z anteny w błotniku, jest też poprowadzony kabel do anteny dachowej.....
Zobacz co teraz sprzedaje: http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=140917 !!!
ja mam MK3 96 combi i mam w blotniku, na tomiast koles ma takiego samego jak moj i ma dodatkowa na dachu ale jak zaczelismy szukac od niej kabla to znalezlismy za schowkiem przed pasazerem i okazalo sie ze jest do komorki samochodowej. Mial szczescie bo zlaczka byla pod NOKIE i sobie chlop podlacza swojego fona i dziala jak zloto.
[ Dodano: Pią Kwi 28, 2006 10:06 am ]
ot co
[ Dodano: Pią Kwi 28, 2006 10:06 am ]
ot co
Miałem podobnie, kupiłem goferka z anteną na dachu i z plastikiem po antenie w błotniku, kiedys woskowalem sobie autko i przez przypadek udezyłem łapa w antene na dachu a ta odpadła Okazało się, że to tylko atrapa przyklejona na taśmę dwustronną
Golfik sprzedany pierwszemu klientowi :) Czyżby za niska cena?