Zwykłe są cieńsze i inaczej mocowane niż AERO.Blade88 pisze:a czym roznia sie gumki do aero i zwykle?
wymiana gumek w wycieraczkach
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Ja tam wymieniam całe pióra, też nie bawię się w wymianę gumek, bo nie mam na to czasunigol_jom pisze:no i znów dowiedziałem się czegoś nowego ale ok... już wolę zapłacić tę 100 za komplet wycieraczek niż 50 zł i bawić się w gumki... no co ile te wycieraczki zmieniasz? co rok? 2 razy w roku? to po mojemu pieruńska oszczędność...
Poza tym za całe ori pióra płaciłem 70zł, więc zbyt mała różnica żeby się wysilać
A linki wrzuciłem, bo może komuś się przydadzą
Co do wymiany wycieraczek to przednie zmieniałem ponad rok temu.
Obecnie jeszcze mam zwykłe, a wrzuciłem oryginały VALEO sygnowane logiem VW/Audi bo wcześniej też takie miałem i sprawowały się bardzo dobrze, więc czemu miałbym zmieniać na coś innego
Ostatnio zmieniony wt lip 20, 2010 13:15 przez Kamel, łącznie zmieniany 1 raz.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .