Halogeny w Edition??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Halogeny w Edition??
Cześć!Mam taki problem. MAm mk3 gti edition z 1994 roku i chciałbym do niego założyć halogeny soczewkowe i nie wiem vel nie wiem jak sprawdzić czy instalacja elektryczna mojego auta jest na to przygotowana czy też trzeba by osobno ciągnąć wiązki kabli i ile by mnie kosztował włacznik do swiateł uwzględniający halogeny bo same halogeny już mam. wielkie dzieki za pomoc. 

afrodyzjusz
http://allegro.pl/item100251259_wlaczni ... i_inn.html
przekop allegro sa tam tego tony. Auto powinno miec juz pociągnięte kable z kostki przy włączniku, wejdz pod samochód i zobacz gdzie się kończą. Przypominam ze do montażu halogenów potrzebujesz krótkich blend...
[ Dodano: Sro Kwi 26, 2006 19:38 ]
a jak nie chcesz wydawac kasy na włącznik to podpinaj pod tylne halogeny
przekop allegro sa tam tego tony. Auto powinno miec juz pociągnięte kable z kostki przy włączniku, wejdz pod samochód i zobacz gdzie się kończą. Przypominam ze do montażu halogenów potrzebujesz krótkich blend...
[ Dodano: Sro Kwi 26, 2006 19:38 ]
a jak nie chcesz wydawac kasy na włącznik to podpinaj pod tylne halogeny

Nocne Mary Squad 

djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
w moim edition też fabrycznie nie było halogenów więc i włącznik był bez takiej opcji, ale wiązka była pociągnięta od włącznika do tej kostki przy pasie przednim, czyli zmieniłem tylko włącznik i z kostki przy pasie pociągnąłem kable do halogenów i wszystko działa 
czarne kierunki swięcą okej, ale z tego co zauważyłem to są dwie wersje, jedne mają srebrny środek i te świecą lepiej, a są też takie które mają czarny środek i świecą trochę gorzej

czarne kierunki swięcą okej, ale z tego co zauważyłem to są dwie wersje, jedne mają srebrny środek i te świecą lepiej, a są też takie które mają czarny środek i świecą trochę gorzej

vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,