no to elegancko - zbieram monete i kupuje ten gadzet wreszcie bede mogl normalnej muzy posluchaccaro86wlkp pisze:ciut lepiej gra podług tej kasety. przez pół roku miałem podłączone radio alpine pod DSP i nie grało tak czysto i ładnie jak gamma. koledzy nie raz sie dziwują że seryjne radio może tak ładnie zagrać
Gamma i zmieniarka
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
zgadzam się z wonckiem zmieniarke do tego gorzej kupić niż projektory ori helli i całego 20 jahre ja mam 3 zmieniarki zje... a trzeba coś przerabiać pod DSP ? z tym emulatorem? :0 bo czytałem kiedyś że trzeba coś przelutować ?
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
bula222 pisze:zgadzam się z wonckiem zmieniarke do tego gorzej kupić niż projektory ori helli i całego 20 jahre ja mam 3 zmieniarki zje... a trzeba coś przerabiać pod DSP ? z tym emulatorem? :0 bo czytałem kiedyś że trzeba coś przelutować ?
z tego co wiem trzeba podlaczyc jak instrukcja nakazuje i tyle w temacie...Pozniej tylko cieszyc sie milym dla ucha dzwiekiem saczacym sie przez glosniki systemu DSP...
Swoja droga moze ktos wie jaka jest roznica miedzy DSP 80 a 120?? Widzialem kiedys parapety pod tylna polke z miejscami na zamontowanie dodatkowych 4 glosnikow ...
-
- Użytkownik
- Kontakt: