Jakiej firmy przednie lampy na H4
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jakiej firmy przednie lampy na H4
Chcę wymienić WESEMY na coś co "lepiej" świeci.
Możecie coś polecić, dużo jeżdżę w nocy, często w deszczu i męczy mnie co chwila włączanie i wyłączanie dalekosiężnych , WESEMY mam już 3 lata i jakość ich świecenia pozostawia już wiele do życzenia, mimo żarówek Philips Premium +30.
Co polecicie na kolejne 2-3 lata, AUTOPAL ?
Budżet ok 100pln/kpl
Ew. zaczekam i kupie Helle za 95zł/szt - myślicie, że warto ?
Możecie coś polecić, dużo jeżdżę w nocy, często w deszczu i męczy mnie co chwila włączanie i wyłączanie dalekosiężnych , WESEMY mam już 3 lata i jakość ich świecenia pozostawia już wiele do życzenia, mimo żarówek Philips Premium +30.
Co polecicie na kolejne 2-3 lata, AUTOPAL ?
Budżet ok 100pln/kpl
Ew. zaczekam i kupie Helle za 95zł/szt - myślicie, że warto ?
Oryginalne. Autopal nie sądzę aby jakoś znacząco lepiej świecił od Wassem.
A najlepiej kupić oryginał, rozebrać, wyczyścić, odbłyśnik do regeneracji (50-60 zł) jeśli jest nie najwyższych lotów i złożyć.
Ja tak wymieniam zamiennik DEPO H1+H1 na Hella. W piątek odbieram odbłyśnik z regeneracji i składam do kupy.
A najlepiej kupić oryginał, rozebrać, wyczyścić, odbłyśnik do regeneracji (50-60 zł) jeśli jest nie najwyższych lotów i złożyć.
Ja tak wymieniam zamiennik DEPO H1+H1 na Hella. W piątek odbieram odbłyśnik z regeneracji i składam do kupy.
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
- warto na 100%. Właśnie tydzień temu sobie takie założyłem - nie ma porównania do starych reflektorów. Wcześniej miałem jeden ori - saturnus, a drugi wesem (wymieniony przez poprzedniego właściciela po zderzeniu z kaczką). Teraz są oba hella do tego żarówki osram night breaker (do poprzednich reflektorów były założone te same żarówki). Mam grill na 4 reflektory - te w środku mam też hella, ale używki - i też osram night breaker wewnątrz. Ponieważ reflektory wewnętrzne są rzadko używane (tylko światła drogowe) to nie są zbyt mocno wypalone i nie wyglądają dużo gorzej od tych nowych. Przed założeniem tego zestawu szykowałem się do założenia przekaźników, po montażu reflektorów poważnie się nad tym zastanawiam, czy jest sens - oświetlenie jest na prawdę bardzo dobre.Admineq pisze:Ew. zaczekam i kupie Helle za 95zł/szt - myślicie, że warto ?
Reasumując - odkładaj kasę na hellę, bo niczego lepszego nie znajdziesz.
No i chyba tak trzeba będzie Panowie zrobićReasumując - odkładaj kasę na hellę, bo niczego lepszego nie znajdziesz.
Dzięki za pomoc
Ostatnio zmieniony czw lip 15, 2010 22:55 przez Admineq, łącznie zmieniany 1 raz.
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Dawaj tylko Oryginały z ładnym lustrem, jak sie uprzesz to daj lustra do regeneracji ale szkła zostaw ori.. daj przekaźniki i olej żywotność żarówek kosztują 13zł sztuka chyba a efekt w nocy jest jakbyś jechał nowym Golfem hehe Osobiście mam Xenony na soczewce 8000K D2s i sobie chwale hehe
http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Thelesia1987
- Użytkownik
- Kontakt: