Golf III vr6 vs. Audi A6 2.5 TDI
Golf III vr6 vs. Audi A6 2.5 TDI
Podczas dzisiejszego wypadu z znajomymi na basen do czech jadac sobie autostrada 80km/h i czekajac az kolega dojedzie,patrze w lusterko cos srebrnego pedzi w moja strone to ja redukcje na dwa i atak.Okazalo sie ze to audi A6 2.5TDI w combi.Odsadzil mnie jakies 4 dlugosci auta i przy 210km/h zaczolem sie do niego zblizac az w koncu go wyprzedzilem koles z audi,podczas wyprzedzania smial sie i pokazal bardzo mily gest za to mu dziekuje dodam tylko ze tez byl polakiem (SRC) i jechal tylko z dziewczyna a ja mialem na pokladzie 5 ludzi i mały bagaz.Predkosc jaka osiagnolem to 240mk/h mysle ze to i tak dobry wynik jak na seryjny motor,vr-a jeszcze przyspieszala ale dalem sobie juz spokoj we wzgledu na ilosc ludzi w aucie.
Mysle ze mogl tam miec 150km bo nie widac bylo znaczka "quattro "
Mysle ze mogl tam miec 150km bo nie widac bylo znaczka "quattro "
Ostatnio zmieniony pn lip 12, 2010 20:58 przez Paździoch, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- xxxGlaDxxx
- ...
240 km/h na drodze innej niż autostrada w dodatku w 5 osób + bagaż? ahaaa... brawo yeti -.-
Ostatnio zmieniony pn lip 12, 2010 22:29 przez xxxGlaDxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
nie ma szans błąd jest przynajmniej 10km/h ja leciałm 225km/h moim ABF-em a garmin pokazał 213Km/hPaździoch pisze:jadac na majovwke z navi roznica pomiedzy navi a licznikem wynosila 2km/h
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
- piotrekgal
- Forum Master
- Kontakt: