Witam Panowie... Mam taki problem.
Dziś jadąc samochodem (mk2 91 r ) chciałem włączyć długie wiec złapałem za manetkę przyciągłem do siebie i puściłem a tu nic ;/ nie załapało powtórzyłem to kilka razy i nic... bylem zmuszony jechać i trzymać non stop manetkę do siebie...
Może ktoś wie co mogło się uszkodzić ?
PS: Liczę na szybką pomoc w środę czeka mnie długa trasa ;/
Problem z manetka ;/ ciąg dalszy
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Nowicjusz
Problem z manetka ;/ ciąg dalszy
Ostatnio zmieniony śr lip 14, 2010 15:30 przez KracH_DanieL, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Progresywny
- Lubie to!
-
- Nowicjusz
Problem z manetka ;/ cd
ok dzięki Panowie pozostało mi polować na manetekę... może ktoś mógłby zrobić fote jak powinno to wszystko złożone wyglądać ... żeby czegoś źle nie zrobił
[ Dodano: 14 Lip 2010 14:15 ]
Mały refresh... kupiłem nowa manetkę założyłem i nadal lipa ;/ Poniżej zamieszczam kilka fotek... Może coś źle składam ? Proszę pomocy...
Dodam ze jak trzymam manetkę do siebie jest ok... jak puszcze to gasną... tak jak by coś nie łapało ;/ (wszystko robiłem na odpalonym silniku)
[ Dodano: 14 Lip 2010 14:15 ]
Mały refresh... kupiłem nowa manetkę założyłem i nadal lipa ;/ Poniżej zamieszczam kilka fotek... Może coś źle składam ? Proszę pomocy...
Dodam ze jak trzymam manetkę do siebie jest ok... jak puszcze to gasną... tak jak by coś nie łapało ;/ (wszystko robiłem na odpalonym silniku)
Ostatnio zmieniony śr lip 14, 2010 14:43 przez KracH_DanieL, łącznie zmieniany 2 razy.