Witam !!
Mam pytanie robił ktoś to kiedyś...
Chcę sobie odświerzyć zawieszenie tzn. wymienić łożyska tuleje końcówki
VW GOLF 1600 ABU 3 dzwi
Maciej jakieś pomysły odnosnie danych co mam kupic i ile to będzie kosztować.
Zawieszenie tył i przód
PS>
Sory za zament ale pracuje i nie czytam dokładnie tego co czytam.
Zawieszenie VW.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
robilem to jakies pół roku temu przod i tyl za same tuleje metalowo-gum. to koszt okolo 40zł za jeden wachacz (2tuleje) i tyl okolo 30zł za 1 tyleje koncowki stabilizatora ok 28zł za szt. tuleje to raczej jakies niemieckie kup ale niepamietam jaka firma amorki kupilem KAYABY przod 100zł za szt a tyl okolo 75zł za szt
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
no jak tak z grubsza to robilem wiec tak, koncowki po 30zl sztuka, sworznie po 30zl sztuka, drazki po 60 zl para, gumy po dyszce za te na drazkach a na przeguby nie wiem byly w komplecie , przegub przy kole 100zl przy skrzyni 200zl ( to tak na marginesie bo mialem tez tylko robic zawieche ale po wyciagnieicu amorow oska wyszla troche za daleko ze skrzyni i okazalo sie ze tu przegub i tu przegub walniety az sie kulki posypaly, nie wiem jakim cudem to jezdzilo ale bylo git dopoki nie ruszylem ) miski na amortyzatory po 30zl sztuka, odboje 16zl komplet, i kurde te dolne sruby do amorow w serwisie bo nie moglem nigdzie takich dostac 7zl za sztuke( te stare zesmy zesmy z ojcem skrzywili przy odkreceniu tak byly *#cenzura#*, nie szlo ruszyc) same amory ze sprezynami kupilem uzywane koni dalem 140zl za komplet o ile pamietam, od takiego jednego kolegi z forum
jak o czyms zapomnialem to sorry
jak o czyms zapomnialem to sorry