predzej bedzie CC, wyjdzie mnie tylko 3000zl drozej niz Scierka! Ale musze miec kase na 1sza wplate na niego wiec gofera trzeba do zyda...lukaszgsxr pisze:Sebek doszły mnie plotki , że zakupiłeś sobie SIROCCO a BOLF idzie na sprzedaż;)
Prawda to??
[mk4 Golf] Sebek; 1,9 TDI ASZ; LB9A; Bora front.
Moderator: G0 Karcio
-
- Nowicjusz
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- pawelmarian
- Ma gadane
- Kontakt:
zadnych swapow. ja mam juz 26 lat a jak sie jakis bombel maly pokaze to do sciro go nie wsadze w foteliku, ...a CC pewnie zostalo by na dlugie lata. I w koncu moze bym tyle hajsu nie pakowal w auto...zapewne rata miesieczna wynosila by mniej niz to co miesieczenie w golfa pakuje i wymyslam ...a jesli sie nei sprzeda (a mowiac po cichu pewnie tak bedzie ;/ ) to zostanie na dozywocie ...pawelmarian pisze:Bierz od razu r36 ;D nie będzie trzeba swapa haha
Life's simple. You make choices and don't look back.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
wszystko zalezy od ceny napewno nie weźmiesz za niego tyle za ile go kupiłes plus te wszystkie modyfikacje ale napewno bedzie wart tej ceny ale to musisz trafic na pasjonata zwykły zjadacz go nie kupi niestety.Sebek pisze:a jesli sie nei sprzeda (a mowiac po cichu pewnie tak bedzie ;/ ) to zostanie na dozywocie ...
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
zdaje sobie sprawe z tego. Wystawie go za tyle ile kupilem + felgi Reszta gratis hehe. W sumie to wątpię, że w PL zostanie, jesli pójdzie to pewnie w europe.arturkw pisze:wszystko zalezy od ceny napewno nie weźmiesz za niego tyle za ile go kupiłes plus te wszystkie modyfikacje ale napewno bedzie wart tej ceny ale to musisz trafic na pasjonata zwykły zjadacz go nie kupi niestety.Sebek pisze:a jesli sie nei sprzeda (a mowiac po cichu pewnie tak bedzie ;/ ) to zostanie na dozywocie ...
Life's simple. You make choices and don't look back.