Tryb serwisowy
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Tryb serwisowy
pytanie na jakim poziomie macie obroty po wyjeciu wtyczki od niebieskiego czujnika ???
Vr6 24v http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=328873
witam ) w grudniu kupiłem korka do remontu było prawie wszystko ) zrobiłem całą blacharke zawieszenie wymieniłem kompresor na eaton m45 a teraz walcze z elektryką pod maską :/ wentylator chodzi cały czas jak tylko włącze zapłon a po podpięciu silniczka krokowego obr wskakują na 3tys tak popracuje troche i zaczyna falować co to może być ? z odłączonym silniczkiem obr spadają można jezdzic ale słabe osiągi gdy przyśpiesze zapłon odżywa ale obr zbyt duże 1.5tys :/ a gdy sciągne wtyczke z niebieskiego czujnika przestaje falować i znów wiesza się na 3tys jeszcze jedno jaki ma mieć opór ten niebieski czujnik ???
Ostatnio zmieniony pt lip 09, 2010 16:00 przez urwis2, łącznie zmieniany 2 razy.
okazało się że silniczek krokowy niby działał ale założyłem inny i jest ok sprawdziłem pózniej sonde i też była zepsuta pozostał wentylator a że autko posiada klimatyzacje to chyba nie będzie łatwo ale chyba omine klime
Ostatnio zmieniony pt lip 09, 2010 22:53 przez urwis2, łącznie zmieniany 1 raz.