co najczęściej się psuje w zawieszeniu w golfie IV 1.9 tdi 4
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
co najczęściej się psuje w zawieszeniu w golfie IV 1.9 tdi 4
co najczęściej się psuje w zawieszeniu w golfie IV 1.9 tdi 4 motion szczegulnie z tyłu bo coś mi się tłucze i czy te części występują po za serwisem
- gregoryb1
- vel Młody
- Kontakt:
Gumy drążka kupuj tylko w ASO zeby uniknac efektu skrzypienia, a tuleje ja kupowałem komplet na całe auto za 350 zł(w ubiegłym roku) Czesc z nich była ze znaczkiem VW a pozostałe ktorych nie mieli kupiłem "lemforder".
Bez problemu były dostepne od reki w sklepie motoryzacyjnym
Ostatnio zmieniony czw lip 08, 2010 21:32 przez gregoryb1, łącznie zmieniany 1 raz.
Na wahacze nie kupuj wszystkich, bo poziome przetrwają nawet autogregoryb1 pisze:Gumy drążka kupuj tylko w ASO zeby uniknac efektu skrzypienia, a tuleje ja kupowałem komplet na całe auto za 350 zł(w ubiegłym roku) Czesc z nich była ze znaczkiem VW a pozostałe ktorych nie mieli kupiłem "lemforder".
Polecam Febi, Lemfordery,Swagi lub TRW
- gregoryb1
- vel Młody
- Kontakt:
ja akurat kupowałem dla swietego spokoju wszystkie zeby za jedna robotą wymienic. A oryginał nie roznił sie zbytnio cenowo od lemfordera.mody1 pisze:Na wahacze nie kupuj wszystkich, bo poziome przetrwają nawet auto
Sugerowałem sie opiniami z forum bo co do tych pozostałych zdania były rózne jedni chwalili inni narzekali.
Wszystko zalezy od tego jaka sume mozesz na to przeznaczyc
A ja w pracy wymieniam to prawie na codzieńgregoryb1 pisze:ja akurat kupowałem dla swietego spokoju wszystkie zeby za jedna robotą wymienic. A oryginał nie roznił sie zbytnio cenowo od lemfordera.mody1 pisze:Na wahacze nie kupuj wszystkich, bo poziome przetrwają nawet auto
Sugerowałem sie opiniami z forum bo co do tych pozostałych zdania były rózne jedni chwalili inni narzekali.
Wszystko zalezy od tego jaka sume mozesz na to przeznaczyc
Szkoda kasy na Oryginały, bo jakościowo podobne-większośc tych firm je robi dla Opla VW itd.tylko nabijają Im Ich loga,ale wykonuja je te firmy