Witam
Chłopaki mam pytanie jak pozbyc sie katalizatora z mojego ALH 1.9TDI
Jak wy to robicie chciałbym poznac troche tematyke zanim sie za to zabiore i czy to coś da czy ma sens. Czy poprawią sie osiągi silnika czy te disle wogóle to przeżyją.
Z góry dzięki.
Jak pozbyc sie Katalizatora? (filtra cząsteczek stałych)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
NIe słyszałem żeby golf IV miał DPF, jeśli tak to musiałby być w niego dodatkowo wyposażony a nikt chyba tego nie robi, chyba że nie wiem, mieszka w centrum Berlina gdzie sa ostre normy i się mu to opłaca. Gdybyś miał DPF to znajdziesz googlami dziesiątki firm usuwających DPF fizycznie i programowo. Koszt pewnie koło tysiaka co się opłaca
[ Dodano: Sro Lip 07, 2010 9:16 pm ]
A jeśli chodzo zwykły katalizator to nie pytaj więcej tylko użyj wyszukiwarki było milion razy
[ Dodano: Sro Lip 07, 2010 9:16 pm ]
A jeśli chodzo zwykły katalizator to nie pytaj więcej tylko użyj wyszukiwarki było milion razy
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Przemo440
- Forum Master
- Kontakt:
jeżeli chodzi o pozbycie DPF to na allego jest pełno firm które to robią i zajmują się na codzień
i tak jak Paweł Marek napisał mylisz zwykły katalizator z filtrem cząstek stałych i bankowo mkIV ich nie miało
nie pisz takich bzdur bo ręce opadająArturRed pisze:Czy poprawią sie osiągi silnika czy te disle wogóle to przeżyją
i tak jak Paweł Marek napisał mylisz zwykły katalizator z filtrem cząstek stałych i bankowo mkIV ich nie miało