Deska od Seata Ibizy 2004 w golfie 2 by KamilW
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Środek widziałem i jestem pewien podziwu, wspominałeś coś o półce w miejscu poduszki pasażera ?
Mmmm siedzenie sportowe to kiera sportowa tez powinna być, ale ja nie jestem zwolennikiem sportowych foteli kierownic tak czy siak wymianiaj szybko
Wycinaj przycinaj doklejaj rób fotki i zamieszczaj Nie moge sie doczekać efektu końcowego
No i chciałbym zobaczyć twoje autko od zewnątrz
Mmmm siedzenie sportowe to kiera sportowa tez powinna być, ale ja nie jestem zwolennikiem sportowych foteli kierownic tak czy siak wymianiaj szybko
Wycinaj przycinaj doklejaj rób fotki i zamieszczaj Nie moge sie doczekać efektu końcowego
No i chciałbym zobaczyć twoje autko od zewnątrz
- KamilW
- Forum Master
- Kontakt:
Witam... wlasnie prace poszly ostro do przodu... bagaznik skonczony!!! Nic nie trzeszczy... gra super no i w koncu to jakos wyglada... porobie zdjecia tylko nie bardzo jest je jak zamiescic bo upload wynosi tylko 1MB... bede to musial na jakis serwer wrzucic... zrobilem tez rure pod filtr stozkowy... dzieki uprzejmosci mojego przyszlego tescia musialem kupic tylko kolanko bo dal mi fajne rury alumniowe...
w wakacje czeka mnie robota z elektryka z przodu... bo jest tam tyle kabli ze jak pierd.... to tylko raz... musze jeszcze zlikwidowac pare tluczkow bo bicie tlumika o wahacz i przedniego wahacza doprowadza mnie do pasji...
w wakacje czeka mnie robota z elektryka z przodu... bo jest tam tyle kabli ze jak pierd.... to tylko raz... musze jeszcze zlikwidowac pare tluczkow bo bicie tlumika o wahacz i przedniego wahacza doprowadza mnie do pasji...
Wrzucaj fotki na http://imageshack.us a później wklej na forum... Jak Ci się nie uda to możesz mi wrzucuć na maila: golfgl@gmail.com a ja je tu umieszczę...
FORD
Fix Or Repair Daily
Fix Or Repair Daily
- KamilW
- Forum Master
- Kontakt:
No wiem... chory bylem... ale co sie odwlecze to nie uciecze...
[ Dodano: Nie Kwi 23, 2006 18:07 ]
Witam... robota z autem posuwa sie powoli do przodu... gotowa jest poleczka zaslaniajaca dziure po poduszcze pasazera, licznik zostal wyposazony w obwod drukowany sterujacy wszystkimi funkcjami i manetke MFA wlasnego pomyslu i konstrukcji bagaznik zostal zakonczony z powodzeniem... (nic sie wreszcie nie tlucze teraz w kolejce czeka wydech ,uszczelnieni8e cieknacego silnika i pozbycie sie tlukacego sie zawieszenia ... a pozniej trzeba bedzie dokonczyc audio i tapicerke... zamontowany zostal takze dolot wlasnej konstrukcji (obliczony ) i wykonania... po dlugim weekendzie opublikuje nowe fotki z postepu prac... wykasuje tez kilka starych bo przekroczylem limit pozdrawiam
[ Dodano: Nie Kwi 23, 2006 18:07 ]
Witam... robota z autem posuwa sie powoli do przodu... gotowa jest poleczka zaslaniajaca dziure po poduszcze pasazera, licznik zostal wyposazony w obwod drukowany sterujacy wszystkimi funkcjami i manetke MFA wlasnego pomyslu i konstrukcji bagaznik zostal zakonczony z powodzeniem... (nic sie wreszcie nie tlucze teraz w kolejce czeka wydech ,uszczelnieni8e cieknacego silnika i pozbycie sie tlukacego sie zawieszenia ... a pozniej trzeba bedzie dokonczyc audio i tapicerke... zamontowany zostal takze dolot wlasnej konstrukcji (obliczony ) i wykonania... po dlugim weekendzie opublikuje nowe fotki z postepu prac... wykasuje tez kilka starych bo przekroczylem limit pozdrawiam
Prześledziłem cały temat i jestem w szoku. Nieziemski pomysł na swap. Nie mogę się doczekać fotek z półeczką w dziurze po poduszce.
Wielki szacuneczek za całą pracę, mnie by się tak nie chciało, a jakby się zachciało, to pewnie by się nie udało.
Wielki szacuneczek za całą pracę, mnie by się tak nie chciało, a jakby się zachciało, to pewnie by się nie udało.
[img]http://images37.fotosik.pl/111/1d053f09877e28c9.png[/img]
- KamilW
- Forum Master
- Kontakt:
ok jak tylko fotki beda to ci je przesylam dzieki
[ Dodano: Czw Maj 04, 2006 09:20 ]
Panowie dzisiaj dlugooczekiwane foty skonczonego bagaznika, paru nowych rzeczy przy desce i silnika no i auta wkoncu w calej okazalosci nauczylem sie juz obslugi imageshacka wiec poradze sobie z zamieszczeniem zdjec pozdrawiam
[ Dodano: Czw Maj 04, 2006 21:28 ]
Witam ponownie. Wkoncu sa zdjecia
[ Dodano: Czw Maj 04, 2006 21:31 ]
tu pare fotek z wnetrza wkoncu doczekalem sie poleczki i oslony pod nogi
[ Dodano: Czw Maj 04, 2006 21:33 ]
A tu silnik i auto w calej okazalosci
[ Dodano: Czw Maj 04, 2006 09:20 ]
Panowie dzisiaj dlugooczekiwane foty skonczonego bagaznika, paru nowych rzeczy przy desce i silnika no i auta wkoncu w calej okazalosci nauczylem sie juz obslugi imageshacka wiec poradze sobie z zamieszczeniem zdjec pozdrawiam
[ Dodano: Czw Maj 04, 2006 21:28 ]
Witam ponownie. Wkoncu sa zdjecia
[ Dodano: Czw Maj 04, 2006 21:31 ]
tu pare fotek z wnetrza wkoncu doczekalem sie poleczki i oslony pod nogi
[ Dodano: Czw Maj 04, 2006 21:33 ]
A tu silnik i auto w calej okazalosci