Życze powodzenia i przedewszystkim wytrwałości

Moderator: G0 Karcio
popieram kredyt zaufania byl dany i niestety nie wypalilo.RafaelloW007 pisze:taki temat powinien byc odrazu usuniety z projektow... kto go tu wogole wrzucil.. tu się nic nie dzieje, kilka fotek gołej karoserii na caly temat, bezsens
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
lepiej bym tego nie ująłKanedA pisze:dokładnie, ja jedno auto buduje 3ci rok i jeszcze nawet nie pomyślałem o projektach, a tu jest niestety tylko goła karoseria, za plany to każdego by można mieć w projektach
za to ja znam historie poprzedniego auta i niestety lawrai auto sprzedal zanim w ogole zaczelo jezdzic... i tu chyba szykuje sie podobna historia.....:VoyteQ:.. pisze:Może za krótko jesteście na forum i nie pamiętacie poprzedniego auta Lawrai'ego ale ja osobiście uważam, że tamto auto dało duży kredyt dla tego i wierzę w to, że Lawrai pociągnie ten projekt dalej
I nie macie się co spinać, nie po to jest to forum żeby szukać problemów tam gdzie ich nie ma
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości