ECU ABF
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ECU ABF
witam wszytkich mam pytanie bo poszukuje ECU do mojego ABF-a bo najprwdopodobniej mam usmazone.. a wiec tak bo sa dwa rodzaje do mojego silnika jeden to 037 906 024 BE 5WP4 237 a ja mialem 037 906 024 BE 5WP4 304 i moje pytanie jest nastempujace kto sie orjetuje czym one sie roznia?? poza nr i czy jest jakas dzua roznica miedzy nimi??
marianmk2 moje objawy sa takie ze niemam iskry tzn wymienilem na nowy cewkomodul oraz czujnik polozenia walu i dalej nic iskra pojawia sie tylko po wlaczeniu zaplonu raz a podczas krecenia silnikiem juz jej niema wogole.. no chyba ze podepne bezposrednio sygnalowy od czujnika polozenia walu do sygnalowego cewkomodulu to iskra jest wtedy normalnie.. i nawet da sie jako tako odpalic silnik bez obejscia sie nieda;( kable sprawdzilem i sa wporzadku.. niewiem gdzie dalej szukac ale podejrzenia mi padaja na komputer lub immo ale niestey nieumiem zrobic immo off-a zeby wykluczyc immo
marianmk2 no to okej skontaktowałem sie tylko.. mam auto mu na sobote przywiec tylko ze mam maly z tym problem bo ja z okolic wroclawia i torche lipa moze samego kompa weznie.. jeszcze niewiem czeka na jego opowiedz.. czyba ze tu jest ktos podobnie kuaty i znajacy sie na rzeczy jak on tylko ze w okolicy wroclawia walbrzycha???
marianmk2 sluchaj a masz do niego jakies lepsze namiary? tel albo maila?
[ Dodano: 05 Lip 2010 21:48 ]
a to juz go znalazlem.. powiedzal ze musze z autem a to niemam go zabardzo jak przetransportowac:( a samego kompa powiedzal ze nie naprawi..ehh moze znacie tu kogos kto by to zrobil? moze go odrazu w zaleznosci co by bylo padniete, zwirusowac mi tego kompa to by mi autko odrazu lepiej chodzilo
[ Dodano: 05 Lip 2010 21:48 ]
a to juz go znalazlem.. powiedzal ze musze z autem a to niemam go zabardzo jak przetransportowac:( a samego kompa powiedzal ze nie naprawi..ehh moze znacie tu kogos kto by to zrobil? moze go odrazu w zaleznosci co by bylo padniete, zwirusowac mi tego kompa to by mi autko odrazu lepiej chodzilo
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
siman20, wszystko trzeba z autem zeby bylo to zrobione na 100 procent poprawnie a tym bardziej wirus, ze swidnicy do mnie masz 30 km to jest 1 h na lince....
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.