pęknięta tuleja cylindra
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
dziś odpaliłem i pracuje idealnie równiutko (nowy silnik a odpalił jakby stał na parkingu tylko jedną noc) ale zobaczymy jak sie zachowuje w piątek bo mam do przejechania 800 km
[ Dodano: 15 Lip 2010 21:54 ]
dziś kolejna jazda na sznurku do garażu
pękł wąż zasilający reduktor ale autko juą znowu żyje ale coraz bardziej mnie denerwuje
I JESZCZE MIAŁEM DZIŚ PROPOZYCJE ZAMIANY ZA MK4 Z DUŻO LEPSZYM WYPOSAŻENIEM (bo mój to golas) 1.9 TDI 136 KM ROK MŁODSZEGO TYLKO Z JEDNYM MANKAMENTEM TZN KTOŚ KTO GO SKŁADAŁ PO MALOWANIU ROBIŁ TO CAŁKOWICIE BEZ SERCA POPROSTU NIC NIE PASUJE DO SIEBIE A BYŁ TYLKO LEKKO STUKNIĘTY TYLKO CAŁY OKLUPANY (KRAJ POCHODZENIA WŁOCHY!!!!!!!)
BARDZO MNIE TO ZASTANAWIA
[ Dodano: 15 Lip 2010 21:54 ]
dziś kolejna jazda na sznurku do garażu
pękł wąż zasilający reduktor ale autko juą znowu żyje ale coraz bardziej mnie denerwuje
I JESZCZE MIAŁEM DZIŚ PROPOZYCJE ZAMIANY ZA MK4 Z DUŻO LEPSZYM WYPOSAŻENIEM (bo mój to golas) 1.9 TDI 136 KM ROK MŁODSZEGO TYLKO Z JEDNYM MANKAMENTEM TZN KTOŚ KTO GO SKŁADAŁ PO MALOWANIU ROBIŁ TO CAŁKOWICIE BEZ SERCA POPROSTU NIC NIE PASUJE DO SIEBIE A BYŁ TYLKO LEKKO STUKNIĘTY TYLKO CAŁY OKLUPANY (KRAJ POCHODZENIA WŁOCHY!!!!!!!)
BARDZO MNIE TO ZASTANAWIA