chciałbym zobaczyć ten atak..:VoyteQ:.. pisze:może pora zaatakować w 18 cali

Moderator: G0 Karcio

dziękiRafaelloW007 pisze:ładnie siedzii dzięki 17" da się jakoś jeździć nie szorujesz po ziemi
 no muszę przyznać, że jest coś w tym, autem jeżdżę normalnie na codzień  i nie odczuwam żadnych skutków ubocznych (ale to może być już kwestia paroletniego przyzwyczajenia do jazdy niższym autem)
 no muszę przyznać, że jest coś w tym, autem jeżdżę normalnie na codzień  i nie odczuwam żadnych skutków ubocznych (ale to może być już kwestia paroletniego przyzwyczajenia do jazdy niższym autem)DziękiBardzo ładny! Szczególnie kolor ciekawy, no i ten setup lamp typu clear pasuje super. Jak na razie wszystko na plus

Hehe mi też się ta ściana spodobałaRogo pisze:Zacnie się na żółtym prezenci

jeszcze tylko rozdzielacz i biamping welcome to
  jeszcze tylko rozdzielacz i biamping welcome to 
fakt , ja chciałem z OFC i cena za metr aż 28 zł, no ale ja kupiłem z myślą iż starczy na dłużej,..:VoyteQ:.. pisze:taniej wyszło kupić całość niż 20mm2 z metra
 ale się to opłaciło bo sesję mam już za sobą i 3 miesiące pseudo wakacji przede mną (pseudo bo pracuję). Co do vwmanii to zależy jak będzie z urlopem, napewno chcę pojechać
 ale się to opłaciło bo sesję mam już za sobą i 3 miesiące pseudo wakacji przede mną (pseudo bo pracuję). Co do vwmanii to zależy jak będzie z urlopem, napewno chcę pojechać 

wymieniłem okablowanie na dwa razy większe, dołożyłem 2 bezpieczniki, inaczej poprowadziłem rca, później strojenie itd... tak więc aktualnie db four napędza w mostku przód a db two w mostku subwoofer - i gra to bardzo dobrze
 wymieniłem okablowanie na dwa razy większe, dołożyłem 2 bezpieczniki, inaczej poprowadziłem rca, później strojenie itd... tak więc aktualnie db four napędza w mostku przód a db two w mostku subwoofer - i gra to bardzo dobrze 
 a na środku pod kanapą rozdzielnia elektryczna
 a na środku pod kanapą rozdzielnia elektryczna  tak że cały czas utrzymuję styl "cicho ciemny"
 tak że cały czas utrzymuję styl "cicho ciemny"Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości