Wyłącznik w desce
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wyłącznik w desce
Mam w autku taki wyłącznik:
(prawy dolny róg zdjęcia). Nie wiem do czego on służy. Wydłubałem go dzisiaj i nie wygląda to na samoróbkę. Jest on firmy Hella, wychodzą z niego 3 piny z kabelkami. Kabelki wchodzą do ładnej osłonki (peszla), dalej ta wiązka idzie w stronę bezpieczników. Jak samochód jest uruchomiony włączenie tego przełącznika powoduje jego podświetlenie na zielono. Innych reakcji nie stwierdzilem.
(prawy dolny róg zdjęcia). Nie wiem do czego on służy. Wydłubałem go dzisiaj i nie wygląda to na samoróbkę. Jest on firmy Hella, wychodzą z niego 3 piny z kabelkami. Kabelki wchodzą do ładnej osłonki (peszla), dalej ta wiązka idzie w stronę bezpieczników. Jak samochód jest uruchomiony włączenie tego przełącznika powoduje jego podświetlenie na zielono. Innych reakcji nie stwierdzilem.
Ostatnio zmieniony pt lip 02, 2010 19:59 przez Marsal, łącznie zmieniany 1 raz.
ja widziałem coś podobnego tylko że to było pod oświetlenie na nogi ale ogólnie to może być tak jak koledzy piszą że jakaś samoróbka np do halogenów
Ostatnio zmieniony sob lip 03, 2010 11:33 przez Adam204, łącznie zmieniany 2 razy.