VW Golf III 97r. 1,6 ben. Automat 98tys.km
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
VW Golf III 97r. 1,6 ben. Automat 98tys.km
Witam
Mam Pytanie czy ktoś posiada takiego VW Golfa III 97r. 1,6 benzyna skrzynia Automat ! dla czego pytam bo chce załozyć GAZ i nie wiem jak to auto bedzie sie zachowywało na GAZie wiem jedno że dużo Pali Benzyny ! dla tego pomysł z Gazem też pytanie jaki ten GAZ nie chce inwestować w to autko nie wiadomo jakich pieniędzy chciałbym tanio jezdzić.
Mam Pytanie czy ktoś posiada takiego VW Golfa III 97r. 1,6 benzyna skrzynia Automat ! dla czego pytam bo chce załozyć GAZ i nie wiem jak to auto bedzie sie zachowywało na GAZie wiem jedno że dużo Pali Benzyny ! dla tego pomysł z Gazem też pytanie jaki ten GAZ nie chce inwestować w to autko nie wiadomo jakich pieniędzy chciałbym tanio jezdzić.
Witam Mam Pytanie czy ktoś ma Golfa III 1,6 benzyna skrzynia automat ? Pytam sie bo zastanawiam sie nad Gazem ? i nie wiem jak to auto sie zachowuje na Gazie wiem jedno że Penzyny dużo Pali ! ma mały przebieg bo 98tys.km i też nie wiem jaki Gaz chce tanio jezdzić!
- maryjan
- Gadatliwa bestia
wszystko zależy od instalacji założysz najtańszą, będzie odczuwalne wszystko. Założysz porządną, c owcale nie znaczy najdroższą, nie odczujesz żadnej różnicy oprócz wydatków na paliwo.Pietrasx3 pisze:bo chce załozyć GAZ i nie wiem jak to auto bedzie sie zachowywało na GAZie wiem jedno że dużo Pali Benzyny
Nie napisałeś jaki kod silnika i czy ma kolektor plastikowy więc ciężko wyrokować co do ceny instalacji.
Pozdrawiam
Dziki
Sprawdziłem etykiete koło koła zapasowego
Sprawdziłem etykiete koło koła zapasowego i jest coś takiego:
1H1 0D3
74,00 KW E62 AUT
Motor AFT
LP36
Nie znam sie jaki to silnik? nie wiem
Miesięcznie robie km około 1500km Benzyny Pali około 10-12 litrów w trasie moze 9litrów
1H1 0D3
74,00 KW E62 AUT
Motor AFT
LP36
Nie znam sie jaki to silnik? nie wiem
Miesięcznie robie km około 1500km Benzyny Pali około 10-12 litrów w trasie moze 9litrów
Witam Mam Pytanie czy ktoś ma Golfa III 1,6 benzyna skrzynia automat ? Pytam sie bo zastanawiam sie nad Gazem ? i nie wiem jak to auto sie zachowuje na Gazie wiem jedno że Penzyny dużo Pali ! ma mały przebieg bo 98tys.km i też nie wiem jaki Gaz chce tanio jezdzić!
Pamietaj ze to automat. Ja bym sie nie zastanawiał i montował gaz. Tak jak napisal moj przedmowca: montuj tylko sprawdzonej marki instalacje. A autko bedzie sie na pewno sprawowalo elegancko...
Ze spalaniem to nie wiem, ja na gazie w trasie schodze do 10l/100km. Jednakze przy silniku o wiekszej pojemnosci. Srednio mi pali 12 no chyba ze mu depne ostro to potrafi 15l gazu wypić.
Dodam jednak, że za wymiane elementów mogacych byc odpowiedzialnymi za takie a nie inne spalanie jeszcze sie nie zabralem. W tej chwili czeka mnie wymiana paru podzespolów.
Montuj gaz!
Aha, jesli chodzi o naprawde dobry serwis gazowy to polecam Szczepankowo ul. Glebowa 30A w Poznaniu - OMEGA Car Gaz! Bo widze ze kolega z Poznania.
Ze spalaniem to nie wiem, ja na gazie w trasie schodze do 10l/100km. Jednakze przy silniku o wiekszej pojemnosci. Srednio mi pali 12 no chyba ze mu depne ostro to potrafi 15l gazu wypić.
Dodam jednak, że za wymiane elementów mogacych byc odpowiedzialnymi za takie a nie inne spalanie jeszcze sie nie zabralem. W tej chwili czeka mnie wymiana paru podzespolów.
Montuj gaz!
Aha, jesli chodzi o naprawde dobry serwis gazowy to polecam Szczepankowo ul. Glebowa 30A w Poznaniu - OMEGA Car Gaz! Bo widze ze kolega z Poznania.
Ostatnio zmieniony pt lip 02, 2010 10:52 przez smateusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Jaki ten GAZ mam zamontować lepszy czy Gorszy czm sie różni jak ktoś może mi to jakoś przyblizyć i cenowo też to tego mojego Golfika??
znacie inne firmy które zakładają GAZ okolice Poznania
pisałem do Szczepankowo ul. Glebowa 30A w Poznaniu - OMEGA Car Gaz! zapytać sie ile by mnie kosztował GAZ do Mojego Golfa III odpisali mi :
II GENERACJA 1700ZŁ IV GENERACJA 2400ZŁ(POLECANA)
znacie jeszcze inne Firmy które taniej założą GAz bo mi sie wydaje że za II gen to troche drogo 1700zł ?
znacie inne firmy które zakładają GAZ okolice Poznania lub Poznań?!
II GENERACJA 1700ZŁ IV GENERACJA 2400ZŁ(POLECANA)
znacie jeszcze inne Firmy które taniej założą GAz bo mi sie wydaje że za II gen to troche drogo 1700zł ?
znacie inne firmy które zakładają GAZ okolice Poznania lub Poznań?!