Schemat klimatyzacji MK2/Jetta
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- KoguT
- I am the Stig
- Auto: VW Golf MK4 Cabrio
- Silnik: ABF
- Kontakt:
Schemat klimatyzacji MK2/Jetta
panowie szukalem w szukajce ale nic nie pokazalo sie z tego co mnie interesowalo
a dokladniej:
potrzebuje schematu elektrycznego do klimatyzacji do mk2
klima jezdzila wczesniej w jettcie US z 86roku.
jest to dokladniej ta klima
http://allegro.pl/item1073367534_klima_ ... ja_us.html
bardzo prosze o pomoc
a dokladniej:
potrzebuje schematu elektrycznego do klimatyzacji do mk2
klima jezdzila wczesniej w jettcie US z 86roku.
jest to dokladniej ta klima
http://allegro.pl/item1073367534_klima_ ... ja_us.html
bardzo prosze o pomoc
Wsadzasz to do swojego??
Ostatnio zmieniony wt cze 29, 2010 22:47 przez Jessy, łącznie zmieniany 1 raz.
Lewy pas zaglądasz śmierci w twarz...a tak na marginesie... " CZERWONE SĄ SZYBSZE..:D "
Lipek81, Witam kolego czy ja rowniez moge poprosic o skan schematu klimatyzacji Golf 2 bede bardzo wdzieczny into27@wp.pl
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Heh - bo tak na prawdę jeżeli chodzi o skrzynkę - to te przewody po prostu muszą być podłączone z przekaźnikiem klimy, który jest w panelu - i tyle. Problem jest tylko jeżeli ktoś ma instalację od starej skrzynki, a w aucie ma już nową, albo na odwrót, bo rozkład inów inny. Druga sprawa, to że czasami instalka jest pocięta lub niekompletna - no w każdym razie mail do KoguTek poszedł z wyjaśnieniami co i jak.
A tak w ogóle - schematy które mu wysłałem pochodzą z tej ruskiej strony - są tam schematy wersji US golfa, które zawierają m.in. klimę, tempomat, elektryczne fotele - także można tam podszukać potrzebne - nietypowe - schematy.
A tak w ogóle - schematy które mu wysłałem pochodzą z tej ruskiej strony - są tam schematy wersji US golfa, które zawierają m.in. klimę, tempomat, elektryczne fotele - także można tam podszukać potrzebne - nietypowe - schematy.
- KoguT
- I am the Stig
- Auto: VW Golf MK4 Cabrio
- Silnik: ABF
- Kontakt:
TAZu, to jest wlasnie klima z USa z 86roku i jest stara kostka a golf jest z 91roku i juz nowa skrzynka
ale problem z kostką juz rozwiązani i jestesmy wpięci w skrzynke
Lipek81, mozesz mi powiedziec ktory dokladnie to jest schemat?
bo tam troche tego jest
jak narazie postep jest do tego stopnia ze t6unel jest juz w golfie i dziala nadmuch
w poniedzialek zakładamy chłodnice, kompresor, wszystkie weze i deche...
najbardziej mnie interesuje dop czego idze wtyczka koloru białego z dwona konektorami żeńskimi kable bodajze koloru zielonego i niebieskiego. jest ona w komorze silnika.
czy tam jest jakis czujnik?
jak narazie postep jest do tego stopnia ze t6unel jest juz w golfie i dziala nadmuch
w poniedzialek zakładamy chłodnice, kompresor, wszystkie weze i deche...
najbardziej mnie interesuje dop czego idze wtyczka koloru białego z dwona konektorami żeńskimi kable bodajze koloru zielonego i niebieskiego. jest ona w komorze silnika.
czy tam jest jakis czujnik?