Pukanie na prawym kole
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Pukanie na prawym kole
Witam podczas jazdy na nierównościach słychać delikatne pukanie w prawym kole.
Jak się nazywa to co zaznaczyłem na zdjęciu?
Pozdrawiam
- krzysiek82
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
A czy to na pewno to? Jeśli masz stuki na nierównościach to ja bym stawiał na sworzeń wahacza. A podczas ruszania ze skreconytmi kołami także tak jest? Jeśli tak to może przegub się kończy.
[img]http://www.usersigs.com/site/data/media/10/Sans_titre-2.gif[/img]
[img]http://images4.fotosik.pl/170/6664f3af63388f0d.jpg[/img]
GSM: 600-827-446
[img]http://images4.fotosik.pl/170/6664f3af63388f0d.jpg[/img]
GSM: 600-827-446
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
ja bym stawiał na gumy które są na drążku stabilizatora, trzeba się dobrze przypatrzyć po zdjęciu dolnej osłony silnika, powinno to wyglądać mniej więcej tak: częsta usterka w MK4 -koszt mały do 20 zł za sztuke a są dwie sztuki na drążku - a obiaw się to głuchym stukiem na nierówności zwłaszcza na łączeniach asfaltowychzdisiu pisze:Ok ale to co jest zamocowane do tego drążka, to czarne wygiete to własnie na tym jest luz.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Witam serdecznie wszystkich golfiarzy.
Mam problem z pukaniem prawdopodobnie z lewego przedniego kola. przyspiesza w miare wzrostu predkosci jazdy. i pojawia sie tylko przy jezdzie na wprost lub skrecaniu w prawo i to nie zawsze ale jakby coraz czesciej. jest takie gluche i czuc je na podlodze pod butem. pojawilo sie 2 tyg. temu po wymianie tarcz i klockow.
Bardzo prosze o wskazowki
pozdrawiam
Mam problem z pukaniem prawdopodobnie z lewego przedniego kola. przyspiesza w miare wzrostu predkosci jazdy. i pojawia sie tylko przy jezdzie na wprost lub skrecaniu w prawo i to nie zawsze ale jakby coraz czesciej. jest takie gluche i czuc je na podlodze pod butem. pojawilo sie 2 tyg. temu po wymianie tarcz i klockow.
Bardzo prosze o wskazowki
pozdrawiam
a jak to sprawdzic czy jest ciensza ?
stare tarcze juz wywalilem..
pozdr
[ Dodano: 29 Cze 2010 16:35 ]
chyba juz wiem co to bylo..
pukal drazek wybity na jablku.. wymienilem i przy okazji tuleje wahacza..
teraz jakby duuzo mniej puka i nie tak glosno..
okazalo sie ze to jajowate kolo rozwalilo drazek.. :/
teraz czeka mnie zakup nowych felg :/
jak wymienie to napisze czy calkowicie przestalo..
pozd
stare tarcze juz wywalilem..
pozdr
[ Dodano: 29 Cze 2010 16:35 ]
chyba juz wiem co to bylo..
pukal drazek wybity na jablku.. wymienilem i przy okazji tuleje wahacza..
teraz jakby duuzo mniej puka i nie tak glosno..
okazalo sie ze to jajowate kolo rozwalilo drazek.. :/
teraz czeka mnie zakup nowych felg :/
jak wymienie to napisze czy calkowicie przestalo..
pozd