pozdro
jaka blende dac ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
kamel1984
- Mały gagatek

- Kontakt:
jaka blende dac ?
nizej macie odnosnik do mojego goferka , na aluski narazie ostro odkladam a w miedzyczasie zastanawiam sie jaka nalepe dac na przednia szybe, jakas czarna czy czerwona pod kolor ? no i jak szeroka moze byc zeby pieski nie szczekaly
))
pozdro
pozdro
maj mk2 - kamel edition http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=389353#389353
genaealnie to nie można dawać zadnej nalepki na szybę, ja dałem i miałem już kilka kontroli i się nie czepiali, co do koloru to bym dał czerwoną o szerokości 14 cm, jak chcesz zobaczyć jak to wygląda to w moim profilu na dole jest fota z moim autem (nie mam w kolor bo nie było takiej foli to dałem srebrną) http://forum.vwgolf.pl/profile.php?mode ... ile&u=6215
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... sc&start=0 9 auto w konkursie jest moje, wszystko na nich widać, a folie mam 14 cm z zakładu poligraficznego (sprzedają na metry)
- Kocioł DCG
- Użytkownik

- Kocioł DCG
- Użytkownik

- Kocioł DCG
- Użytkownik

od środka bym mógł nakleić jakby miał być półprzezroczysty, ale jak ma być w kolorze nadwozia to mi się osobiście wydaje, że bedzie lepszy efekt gdy będzie naklejony od zewnątrz, a poza tym od środka to by trzeba zdejmowac lusterko i by przeszkadzały np czujniki od alarmu lub te czarne punkciki które są dookoła przy krawędzi szyby, podejrzewam, że by tam zostały bąbelki powietrza...
- micab
- Forum Master

- Kontakt:
to co że trudniej ?? idąc tym tokiem rozumowania można stwierdzić, że najłatwiej jest wogóle nie naklejać...misiek10111 pisze:a gdze jest tak powiedziane że musi być od środka, zależy jak sobie wymyśli, poza tym od środka jest trudniej naklejićmicab pisze:pasek na szybę nakleja się od środka więc wycieraczki nie mają żadnego znaczenia...
żeby to było zrobione solidnie to musi być naklejone od środka, inaczej wycieraczki będą rysowały pasek, a z czasem moga zacząć go odklejać i wyjdzie z tego wielkie G....ale jak kto woli...swego czasu trochę się zajmowałem oklejaniem szyb więc swoje wiem
od zewnątrz można sobie nalepić...ale w takim miejscu gdznie nie dochodzą wycieraczki...
lusterko to żaden problem, w foli wycina się na nie dziurę i jest okej, czarne kropki to też żadne przeciwskazanie
pozatym uważam że jak naklejać pasek to tylko czarny (z takiej folii jak na szyby, półprzezroczysty, jasność wedle uznania) bo paski w kolorze nadwozia wyglądają bardzo kiepsko....
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,