pytanie o homologacje

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
TOMASZ13
Mały gagatek
Mały gagatek

pytanie o homologacje

Post autor: TOMASZ13 » pn cze 21, 2010 17:48

Cześć :bigok: dzisiaj naciąłem się na wulkanizatorów, którzy znajdują się w tym samym budynku co stacja kontroli pojazdów i powiedzieli mi że jak chcę przejść przegląd to muszę kupić (ale na szczęście mam) oryginalne lampy VW, ja im odpowiedziałem ze one homologacje mają bo na kloszach pisze e4 i e11 a oni że to nieważne bo muszę mieć jakieś zaświadczenie z VW że te lampy są homologowane do tego modelu :grrr: moje lampy są takie kupiłem je pod koniec tamtego roku http://www.moto.allegro.pl/item10751135 ... zewki.html nazwa ich jakby się aukcja skończyła "VW GOLF 3 RINGI BLACK SOCZEWKI" i nawet tam pisze że mają homologacje a mi powiedzieli że to nieważne i moje pytanie czy naprawdę będę miał takie problemy z przeglądem i będę musiał oryginały wkładać na przegląd czy to tylko ich głupi wymysł dodam że żadnego ksenonu tam nie mam siedzi tam 2x h1 o barwie żółtej :crazy: dzięki za odpowiedzi :pub:

Awatar użytkownika
Baran.
...
...

Post autor: Baran. » pn cze 21, 2010 18:00

na moja glowe jest to ich wymysl, mnie policja zatrzymala i zapytala czy mam homologacje na lampy tylne a sa to rad and white cleary bo mialem problem z masa i mrygaly mi powiedzialem ze na lampach jest wybite i nic wiecej nie powiedzieli na przegladzie przygladal sie do lap przednich tylnych pocznych i nic nie powiedzieli wiec to juz zalezy od ludzi bo jak bedzie sie chcial doczepic to sie bedzie wszystkiego czepial i szukal gowna za przeproszeniem, nie masz wiecej stacji kontroli pojazdow u siebie ?? jak masz to pojedz na inna

Mój 20Jahre ABF
Obrazek
Fotoporada CA
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]

Awatar użytkownika
Przemo440
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Przemo440 » pn cze 21, 2010 18:12

dokładnie tak jak kolega pisze
Baran12 pisze:to juz zalezy od ludzi bo jak bedzie sie chcial doczepic to sie bedzie wszystkiego czepial i szukal gowna za przeproszeniem
generalnie lampy mają homolagację wiec nie masz sie czym martwić

Awatar użytkownika
TOMASZ13
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: TOMASZ13 » pn cze 21, 2010 18:16

dzięki baran12 mam stacje tylko dopiero dziś zmieniałem oponki :grin: i obejrzeli i to mi powiedzieli :grrr: mam kilka stacji koło siebie :grin: ale wiesz jak się nie da na nich przejść to wole innych nie podkładać :bajer: bo może nóż widelec im się uda a tak podjadę spytam się czy przejdzie a to będzie jakiś łapówkowicz i bedzie kicha i bedzie czekał na 50 zł przegląd mam do września tak wiec jeszcze jest czas :grin: ale no właśnie mam bite na lampkach tu przy grillu e11 coś pisze i e4 ja im to pokazuje a oni że nie i muszę mieć z VW zaświadczenie to jest dla mnie jakiś absurd ale no wiesz wole się upewnić. Widziałem, że na forum koledzy/koleżanki mają takie lampy i właśnie ciekawi mnie czy oni mają takie problemy :bigok: ale dzięki stary za odpowiedz i dzięki wszystkim następnym :bigok:

[ Dodano: 21 Cze 2010 18:18 ]
o przemo440 dzieki dzieki

GOLF mk3 1997 1,6 101KM
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=440492

Awatar użytkownika
Baran.
...
...

Post autor: Baran. » pn cze 21, 2010 21:47

TOMASZ13 wiesz u mnie w miescie tez jest taki jeden co sie czepia wszystkiego jak kupilem golfa mialem niebieskie boczne kierunki spojrzal na niego i kazal mi kierunek wlaczyc bo musial chyba zobaczyc jak go jest widac a teraz mam czarne i jezdze do takich spoko bardzo robia to co maja robic i jestem zadowolony bo sie nie zwalaja tak bardzo

Mój 20Jahre ABF
Obrazek
Fotoporada CA
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”