Witam mam problem otóż jechałem moim golfem i pedał wpadł mi do srodka ale linka jest cała tylko pękła zawuleczka co trzyma linke. Linka jest z samoregulatorem i jest troche zakrutka do "łapy sprzęgła " żeby ja tam spowrotem założyc zawuleczke juz kupiłem. Moje pytanie jest takie jak wyciągnąc tą linke czyli jak ustawic ten samoregulator zeby ona jeszcze troche wyszła proszę opiszcie mi jak to zrobic albo najlepiej wrzystko pokolei
Oczywiscie chodzi mi o linke sprzęgła
Linka sprzęgła
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- luki07
- _
- Kontakt:
linka w sprzegle blokuj sie jak pasu bezwladnosciowe,jak zepniesz samoregulator musisz poruszac linka przod i tyl i kilka razy mocno szarpnac a ona wyjdzie bardziej,jak juz bedzie wystarczajaco dluga zaloz zawleczke z ta gumowa "uszczeleczka" rozepnij samoregulator a pozniej kilkanascie razy pompuj sprzeglo aby sie linka wyregulowalaenesen pisze:Musisz ścisnąć samoregulator, założyć linkę i zawleczkę i dopiero rozpiąć samoregulator. Jeżeli jest on ścisnięty możesz swobodnie ruszać linką w pancerzu