klima nie schładza powietrza
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Bula88
- Forum Master
- Kontakt:
klima nie schładza powietrza
Ostatnio nabiłem w swoim golfiku czynnik bo układ był rozszczelniony. Układ jest szczelny ale powietrza nie schładza. Sprężarka się załącza, wentylatory chodzą non stop, rurka przy grodzi robi się lekko chłodna. Bardzo mi się wydaję, że wentylatory powinny się co chwilę włączac i wyłączac a u mnie cały czas pracują. Czy może to byc padnięta sprężarka? Jak kupiłem golfika w zeszłym roku to już klima nie działała. Dodam, że mam klimę manualną.
powinny pracować bez przerwyBula88 pisze:Bardzo mi się wydaję, że wentylatory powinny się co chwilę włączac i wyłączac
[ Dodano: 19 Cze 2010 17:20 ]
co za pacjent (mechanik) napełnia klimę i nie sprawdza czy chłodzi ?
Ostatnio zmieniony sob cze 19, 2010 17:20 przez norek111, łącznie zmieniany 1 raz.
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
- Bula88
- Forum Master
- Kontakt:
myślałem, że mają przerywac bo u ojca w mazdzie tak właśnie jest, że co chwila się włączają i wyłączająnorek111 pisze:powinny pracować bez przerwy
na to pytanie ciężko mi odpowiedziec robiłem o 7 rano klimę i było dośc zimno na dworzu i wydawało się, że schładzanorek111 pisze:co za pacjent (mechanik) napełnia klimę i nie sprawdza czy chłodzi ?
obserwowałem teraz wieczorkiem klimę i te rurki co wchodzą do grodzi są zimne tzn gruba jest zimna a ta cieńsza jest bardzo zimna, nawet zawór rozpiętrzający ziębi a w środku normalne powietrze
[ Dodano: Pon Cze 21, 2010 19:51 ]
nie ma tu szpeców od klimy?