[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
dzisiaj była lekka kontrola z Konradem, a później z Arczixem jak nie było Konrada sprawdzaliśmy co i jak i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że JEST DOBRZE
Teraz z czystym sumieniem mogę powiedzieć że jedna z najlepszych czwórek jakie widziałem (a od lat jeżdżę na różne międzynarodowe zloty i widziałem wiele)
Teraz z czystym sumieniem mogę powiedzieć że jedna z najlepszych czwórek jakie widziałem (a od lat jeżdżę na różne międzynarodowe zloty i widziałem wiele)
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
hehe tylko którego ??gluszcz pisze:KonradzikIV,
337 King!!!!
małe korekty , pieszczenie i będzie gwiazda eventu
jak zawsze do usług.gluszcz pisze:dzięki za logistyke sesji
przecież się znalazłagluszcz pisze:sorry za kratke
dzięki, niebieski też dobrze leży :]..:VoyteQ:.. pisze:dzisiaj była lekka kontrola z Konradem, a później z Arczixem jak nie było Konrada sprawdzaliśmy co i jak i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że JEST DOBRZE
Akurat dziś do swojego przyczepiłem kwadratową rejestrację, pięknie się prezentuje Twoja furka!
Ostatnio zmieniony śr cze 16, 2010 20:25 przez mabuMK4, łącznie zmieniany 1 raz.
król się bawi - złotem płaci..:VoyteQ:.. pisze:Teraz z czystym sumieniem mogę powiedzieć że jedna z najlepszych czwórek jakie widziałem (a od lat jeżdżę na różne międzynarodowe zloty i widziałem wiele)
oblukam już niedługo
Ostatnio zmieniony czw cze 17, 2010 00:21 przez Kulon, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Się sama znalazła to jest normalnie fartKonradzikIV pisze:przecież się znalazłagluszcz pisze:sorry za kratke
Golfik poprostu wymiata JEST HOT !!!
Ostatnio zmieniony pt cze 18, 2010 20:02 przez MaNo, łącznie zmieniany 1 raz.