wnętrze
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wnętrze
Witam serdecznie i poruszam bolący mnie już dość długo problem .Posiadam mk4 wersja bez tylnych zagłówków, stelaż w oparciu kanapy jest zagłowki już zdobyłem oryginał brakuje mi tylko plastikowych prowadnic - i tu proszę kolegów o pomoc od czego będą pasować prowadnice lub może ktoś z was posiada coś takiego na zbyciu- będę zobowiązany .Liczę na waszą pomoc i czekam niecierpliwie na wieści dodam że szykuje mi się dość daleki wyjazd a bez tych zagłówków dzieciaki z tyłu nie mają co zrobić z głowami - prawie leżą na siedzeniach by oprzeć gdzieś głowę .
pozdro dieselek. Golf zawsze i wszędzie.Golf był,jest i będzie.
- gregoryb1
- vel Młody
- Kontakt:
najszybciej to chyba z allegro
http://www.allegro.pl/item1084653599_vw ... _nowa.html
A pasowac powinny z octavi, leona
Sklep gajos - dealer Vw w sopocie - znalazłem nr częsci - 1J0 886 920 D i raczej nie ma rozgraniczenia na auta -CENA 28,84ZŁ
http://www.allegro.pl/item1084653599_vw ... _nowa.html
A pasowac powinny z octavi, leona
Sklep gajos - dealer Vw w sopocie - znalazłem nr częsci - 1J0 886 920 D i raczej nie ma rozgraniczenia na auta -CENA 28,84ZŁ
Ostatnio zmieniony czw cze 17, 2010 13:18 przez gregoryb1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
kiss, Dzięki za pomoc - prowadzę negocjacje z kolegą BONGO na zakup prowadnic. Punkt za chęci i podpowiedź dobrych ludzi należy cenić
[ Dodano: 24 Cze 2010 14:50 ]
Witam ponownie -właśnie doszły prowadnice tylnych zagłówków od kolegi BONGO. Musze stwierdzić ,że sprawa została załatwiona super sprawnie. Doszły całe ,w idealnym stanie nawet bez zarysowań praktycznie żadnych śladów użytkowania .WIELKIE UZNANIE I SZACUN dla KOLEGI za rzetelność i uczciwość.
[ Dodano: 24 Cze 2010 14:50 ]
Witam ponownie -właśnie doszły prowadnice tylnych zagłówków od kolegi BONGO. Musze stwierdzić ,że sprawa została załatwiona super sprawnie. Doszły całe ,w idealnym stanie nawet bez zarysowań praktycznie żadnych śladów użytkowania .WIELKIE UZNANIE I SZACUN dla KOLEGI za rzetelność i uczciwość.
pozdro dieselek. Golf zawsze i wszędzie.Golf był,jest i będzie.