Tylny most MK3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Tylny most MK3
Mam pytanie bo mam możliwość sciągnięcia tylnego mostu z MK3 z bębnami 1,6benzyna - czy to podejdzie do VR6 ?? chodzi mi tylko o ssam most bo moj się pogiął, jeszcze czy pasują wachacze przednie też??
Byłby most jak by było syncro
Co do pytania to pewnie by sie dało zrobić, tyle że w VR są tarcze - może byc problem jak będzie trzeba zahamować. Kolejna sprawa to czy w tym 1.6 są bębny 4x100 czy 5x100?. Wiem że się robi na odwrót wiec można i w tą stronę, ale czy jest sens?

Co do pytania to pewnie by sie dało zrobić, tyle że w VR są tarcze - może byc problem jak będzie trzeba zahamować. Kolejna sprawa to czy w tym 1.6 są bębny 4x100 czy 5x100?. Wiem że się robi na odwrót wiec można i w tą stronę, ale czy jest sens?
Pozdor
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
- adas3003
- Mały gagatek
- Kontakt:
tylny most
po pierwsze golf akurat niema mostu bylko belke a z 1,6 do vr6 raczej niebedzie pasowac ale na allegro byla tylna belka do kupienia
dziwne ja brałem wymiary z http://www.doppel-wobber.de/ breite to szerokość 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- adas3003
- Mały gagatek
- Kontakt:
wymairy
wedlug mnie vr6 jest najszerszy wkoncu jest najmocniejszy a co do a kolegi ktory napisal ze wszystkie golfy maja jednakowa szerokosc to sie niezgodze w 1.4 jak wlozylem opony 205 to tarly a w moim vr6 mam 205 i do tego jeszcze dystans,wiec vr6 jest chyba najszerszy