Brzęczyk świateł
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Brzęczyk świateł
Witam, mam taki problem że podczas otwierania drzwi gdy światła są włączone nie działa brzęczyk. Dodam że oryginalnie mam założony przekaźnik 36 i dołożone są światła xenon przez poprzedniego włąściciela. Czy to możę być przyczyną że ktoś namieszał w kablach przy podłączaniu xenon i teraz sygnał niezgaszonych świateł nie działa?
Wyłączniki drzwiowe na bank dobre bo światło się świeci i jest alarm który działa po otwarciu drzwi. Możliwości chyba mogą być dwie : zepsuty ten przekaźnik albo ten styk S przy stacyjce , dodam że jest nieoryginalne radio które nie wyłącza się po wyciągnieciu kluczyka ze stacyjki.
Ma to jakiś wpływ?
Ma to jakiś wpływ?
Ostatnio zmieniony wt cze 15, 2010 17:09 przez dawidtypa, łącznie zmieniany 3 razy.
- bradley
- Forum Master
wyjmij ten przekaznik, potrzasnij nim i wsadz spowrotem.
U mnie kiedys mu odbilo i brzeczal bez wzgledu na to czy mialem wsadzone kluczyki w stacyjce czy nie, czy palily sie przednie swiatla czy nie. Jak tylko otwarlem drzwi to odrazu bzzz.
U mnie kiedys mu odbilo i brzeczal bez wzgledu na to czy mialem wsadzone kluczyki w stacyjce czy nie, czy palily sie przednie swiatla czy nie. Jak tylko otwarlem drzwi to odrazu bzzz.
VW Vento 1.9TDI 1Z++ :)
[i]Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0[/i]
[i]Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0[/i]
- Paweł Marek
- V.I.P.
gdyby to radio nie działało teraz to byłby to pośredni dowód, ale jeśli nie jest podłaczone do tego styku to nic nam to nie mówi, stacyjka tak czy inaczej pod lupę.dawidtypa pisze:Ma to jakiś wpływ?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.