3M to system polerowania na suchom1chal pisze:bo nie mam warunkow na mokro zeby robic 3M...
poza tym o jakich warunkach mówisz do polerowania na mokro ?
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP

tak ?To_mas pisze:3M to system polerowania na sucho
czyli np ciagly dostep do bierzacej wody, zeby polewać auto, a nawet nie mam miejscówy żadnej, bo w garazu, to zachlapany by był cały odrazu...To_mas pisze:poza tym o jakich warunkach mówisz do polerowania na mokro ?

no to źle robią.m1chal pisze:To_mas napisał/a:
3M to system polerowania na sucho
tak ?wszyscy zawsze trzaskaja na mokro tymi 3M i myslalem ze tylko tak to idzie....
ale jaki dostępm1chal pisze:czyli np ciagly dostep do bierzacej wody, zeby polewać auto, a nawet nie mam miejscówy żadnej, bo w garazu, to zachlapany by był cały odrazu...

To_mas, Widać wujek musi Cię trochę naprostować - a więc tak stary system 3M-a trzeba było używać z wodą.To_mas pisze:m1chal napisał/a:
To_mas napisał/a:
3M to system polerowania na sucho
tak ?wszyscy zawsze trzaskaja na mokro tymi 3M i myslalem ze tylko tak to idzie....
no to źle robią.

dawid018 pisze:pewnie było milion razy ale chce znów odswierzyć lakier u siebie.najlepszy jak dotąd efekt miałem po mleczku z granatową nakrętką.czy jest jakiś odpowiednik tego ale ciut tańszy?? coś mi sie o uszy odbiło ze czerwona nakrętka jest bardzo podobna do granatowej.albo czym sie różni granatowa od jasno niebieskiej??
ma ktoś dojścia do tych kosmetyków taniej niz na allegro??

zeby zdeka pomaranczke zjechać troche oraz inne syfy jakieś... mówie oczywiście o lakierowaniu troche amatorskim...To_mas pisze:a po co chcesz po lakierowaniu polerować ? poleruje sie tylko wtrącenia chyba że źle został lak rozlany to inna sprawa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości