hmm.. znam w leżajsku dobrego lakiernika.. a i blacharke też zrobiMichaś_1977 pisze:abrams napisał/a:
zawsze OC zwróci
To jeszcze powiedz temu OC,żeby mi Golfa wyklepało i polakierowało

Moderator: G0 Karcio
hmm.. znam w leżajsku dobrego lakiernika.. a i blacharke też zrobiMichaś_1977 pisze:abrams napisał/a:
zawsze OC zwróci
To jeszcze powiedz temu OC,żeby mi Golfa wyklepało i polakierowało
Kto wie,czy nie będę zmieniał zderzaka,bo ten to zamiennik,więc może poszukam z otworami na halogeny.Zobaczymy...damian_piaski pisze:Brak tylko halogenów w zderzak
Nooo...zaraza chodząca ten Arek...jak była,to dlaczego nie jest i STOP nie świeci?Sama nie spadła,bo ma zatrzaski...arwam pisze:t kostka była razem z włącznikiem świateł STOP
damian_piaski pisze:dzielnie śledze Twój projekt
damian_piaski,damian_piaski pisze:cały czas zaskakujesz
nie ma sprawy wpadaj.Michaś_1977 pisze:będę u Ciebie po drodze,więc pogadamy koleżko
mówią że bez ognia nie ma dymuabrams pisze:będzie dym![]()
ja bym się zastanowił czy przypadkiem Mr MADISON nie zmieni właścicielaabrams pisze:a tak na poważnie Michale zostaw Arkadiusza ;P a przynajmniej doczasu jak dostane cześci od niego![]()
:P
Dzięki, polecam się. Dobrze, że pokazałeś tę kostkę i nic się nie stało przykrego.Michaś_1977 pisze:Lukassso masz u mnie zimny browar i punkt leci
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości