Dzisiaj chcialem dobrze i chcialem wymieniec swiece kable i kopulke i palec. No to swiece kupilem NGK.. w oryginale tez byly NGK.. takie same.. kable sa oryginalne VW, nowym nie zakladalem bo mi zle dal musze wymienic. palec zly nie pasuje, a kopulka pasuje.. ale po zmianie tego wszystkiego.. silnik ledwo co dziala.. strzela nie pracuje rowno.. a bylo idealnie. Pracowal tak jednostajnie, a teraz strzela pyrka.. ledwo co chodzi.. z tlumika szlo rowno powietrze a teraz przerywanie i jest back fire (nie wiem jak to sie po polsku mowi) ze strzela z tlumika, samochod sie caly trzesie jak nie wiem co. Prosze o pomoc, bo jestem zalamany.
Moze przewody na kopulke zle podlaczone ? Bo jak wymienialem z ojcem to sasiad przyszedl i mowi to tak to tak to tak, i popodlaczal.. moze ma ktos jakis schemat.. jak od silnika ma isc na kopulke ?
Bo jest X X X X.. na silniku.. to tu mam na 100% dobrze. I na kopulke wchodzi 5.. tego srodkowego sie pomylic nie da to wiadomo.. a jak ma isc reszta.. moze mi to ktos narysowac.. bo bym przeszedl i sprawdzil ? A moze jest kto z Lublina to bysmy sie umuwili ?
Ktory ma isc do ktorego ?