[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Bartek, obiecuję że zrobię bo już mnie denerwują chciałbym zrobić coś raz a porządnie i załatwić temat na 'fest' z tylnymi lampami
M4N14K, dzięki kostki to tylko dodatek do kół i pluszowych na lusterko wieszać nie zamierzam
koko009, dzięki wielkie
M4N14K, dzięki kostki to tylko dodatek do kół i pluszowych na lusterko wieszać nie zamierzam
koko009, dzięki wielkie
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
POOREK, ale jak zalatwisz na fest to juz nie bedzie co zmieniac :green_fuck:
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Broda6666, zawsze coś się znajdzie żeby zmieniać np. wnętrze nawiasem... dużego wyboru w lampach na tyłek nie ma black magic, magic red lub crazy colours z czego wszyscy wiemy które są najładniejsze HCC to marzenie większości posiadaczy mk3 black magic z chęcią bym przymierzył żeby zobaczyć jak by zagrało bo red-y trochę mało dostępne, z resztą ten red to jak pink
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
POOREK, probuj HBMy narazie a poluj na HCC... moze akurat sie cos trafi za mniej niz 500 PLN :green_fuck:
a tak przy okazji ile ci z przodu gwintu zostalo i czy masz odboje zalozone??
a tak przy okazji ile ci z przodu gwintu zostalo i czy masz odboje zalozone??
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
ok 0,5mm i zablokowała mi sie jedna nakrętek więc zostało tak jak piszę nie mam odbojów ale myślałem nad tym tyle że nie wiem gdzie to dostać poza allegro i nie wiem jak wymierzyć ile mi potrzebne... u mnie prędzej to na tył odboje bo przyciera jak jest z tyłu więcej niż 100kg przód od święta przytrze
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
szkoda że nie ma 'pstryk' i jest a co do redów jakoś tak... hm... widziałem na kilku czarnych autach i średnio mi się podobają ładne są, ale nie mają w sobie soczystej czerwieni co tutaj by się przydało
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
POOREK, u mnie z przodu z 0,5 cm zostalo ale sa odboje wiec nizej nie siadzie... i to samo z tylu ale akurat tam jest tak ze nizej nie zejde bo sie kola nie zmieszcza... moze zrobie kilka fotek i wrzuce to jakis komentarz zapodasz w koncu :green_fuck:
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Broda6666, tyle własnie że w zależności od tego jak tył jest posadzony, to tak stoi przód ja u siebie jak nie miałem zaklepanych rantów i miałem tył wysoko a przodu zostało 1cm to była masakra w odległości hokej-gleba a jak opuściłem tył dość sporo i przód też w dół o jakieś 0,5cm to teraz mam wrażenie że przód starczy jak koza a przy tym ustawieniu zawiasu dość mało przycieram o glebę nawet hokejem... z nadkolami gorzej
M4N14K, coś kojarzę, chyba gdzieś przy pasach z tyłu? ja osobiście nie przepadam za takimi rzeczami ale jak prezent to inna sprawa u mnie np. czerwone hawajki na lusterko są do zakładania zlotowo pewnego razu oberwało mi się nawet za te kwiatki wyzwiskami od pedałów no ale cóż... może miał jakieś złe wspomnienia... :green_fuck:
M4N14K, coś kojarzę, chyba gdzieś przy pasach z tyłu? ja osobiście nie przepadam za takimi rzeczami ale jak prezent to inna sprawa u mnie np. czerwone hawajki na lusterko są do zakładania zlotowo pewnego razu oberwało mi się nawet za te kwiatki wyzwiskami od pedałów no ale cóż... może miał jakieś złe wspomnienia... :green_fuck:
Ostatnio zmieniony czw cze 10, 2010 00:13 przez POOREK, łącznie zmieniany 2 razy.
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
POOREK, mi chyba nizej nie siadze bo mam kola 16 i z dziwnym ET... z przodu musialem 5mm dystanse zakladac bo opona tarla o nakretki gwintu a z tylu jest niemal na styk z blacha...
napisz mi na pw jak zaklepales ranty krok po kroku bo u mnie nadal troche odstaja...
napisz mi na pw jak zaklepales ranty krok po kroku bo u mnie nadal troche odstaja...