zapytanko
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
Dzięki, mogę tylko bo nie mój temat.
Ostatnio zmieniony czw lis 19, 2009 23:09 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- mosiek2206
- Mały gagatek
- Kontakt:
Paweł Marek, Dzieki za dokładniejsze wyjaśnienie teraz to ma ręce i nogi ja jeszcze sie nie spotkałem z taką dokumentacją która określała taką zawartość CO dlatego tak dopytywałem.
Lipek81, Ja nie twierdziłem że ta rurka nie służy do tego tylko chciałem sie dowiedzieć dokładniej coś o niej bo nie spotkałem sie z taką dokumentacją która podawała zawartość spalin przed katalizatorem.
To zaspokoiłem swoją ciekawość dzięki za odpowiedzi
Lipek81, Ja nie twierdziłem że ta rurka nie służy do tego tylko chciałem sie dowiedzieć dokładniej coś o niej bo nie spotkałem sie z taką dokumentacją która podawała zawartość spalin przed katalizatorem.
To zaspokoiłem swoją ciekawość dzięki za odpowiedzi
Mosiek
- slawko333
- Forum Master
- Kontakt:
odkopie troche temat gdyz niechce zakladac nowego, bede zmienial kolektor wydechowy z aam na abs, moj z aam niema tej rurki przez co jak wymienialem sonde byl dobry dostep, a w kolektorze od absu widze ze jest at rurka i co za tym idzie jak go zamontuje to juz niebedzie mozliwosci sondy w razie w wykrecic gdyz jzu wogole sie niewyrobie z kluczem, czy moge wywalic ta rurke? dodam ze niemam kata wiec ewentualne analizatory powinny wychwycic co jest w spalinach