od GT-ka do CL-a?! by Krzychu [RH ZW1 str.29]
Moderator: G0 Karcio
jak będzie ci pasować to wpadnij we wtorek okyKrzychuGT pisze:Matthew25, mam nadzieje, że wyrobie się z praniem do niedzieli bo został mi w sumie fotel kierowcy, bo pasażera już przygotowany do prania więc jakoś pon. albo wt. możemy się ustawić
MK3_1.9D_1Y_ by ..Młody.. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2691780#2691780
nie mam mowy o obijaniu się zwyczajnie brak czasu...no i nieraz chęci...
lejdis end dżentelmen...oto fotele z CL-ki
niestety mają parę "minusów", ale z czasem i dostępnością $$$ wszystko się zrobi
i na dokładkę wracając z Nysy parę fot z Ventolotem OCIA
lejdis end dżentelmen...oto fotele z CL-ki
niestety mają parę "minusów", ale z czasem i dostępnością $$$ wszystko się zrobi
i na dokładkę wracając z Nysy parę fot z Ventolotem OCIA
Ostatnio zmieniony śr cze 09, 2010 17:22 przez KrzychuGT, łącznie zmieniany 1 raz.
wypadało by UP-a jakiegoś zrobić
ostatnio wpadło kilka niewielkich elementów, które jednak cieszą oko jak "kastomowe" zaślepki dźwigni otwierania foteli
i plastikowa nakładka progu bagażnika (nowszy typ) wyrwana za śmieszne pieniądze
niestety muszę się ograniczać z gratami, bo jak wspomniałem wyżej intensywnie odkładam na remont blacharki...w miarę możliwości finansowych coś się będzie działo
nie ma mowy...robię blachę, lakierek i zostaje u mnie na dłuuużej...luki07 pisze:sprzedaj, kup mlodszy, nowszy
ostatnio wpadło kilka niewielkich elementów, które jednak cieszą oko jak "kastomowe" zaślepki dźwigni otwierania foteli
i plastikowa nakładka progu bagażnika (nowszy typ) wyrwana za śmieszne pieniądze
niestety muszę się ograniczać z gratami, bo jak wspomniałem wyżej intensywnie odkładam na remont blacharki...w miarę możliwości finansowych coś się będzie działo