VR6 Przestał pracowac na wszystkie tłoki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
VR6 Przestał pracowac na wszystkie tłoki
Witam mam proble od niedawna jestem posiadaczem paska vr6 po zakopaniu sie w błocie troche piłowaniu nagle przestał chodzic równo tak jak bym na 3-4 cylindry I stopniowo coraz mniej az wkoncu wogóle przestał palic a jak juz zapalil to tykał tak jak by na 1 lub 2 poczym gasł jako ze to moja pierwsza vr6 prosze o zdiagnozowanie czyzby cewka?
Re: VR6 Przestał pracowac na wszystkie tłoki
Jeśli efekt się pogłębiał z czasem, to tak - cewka. Sprawdź jak kolega powyżej radzil czy jest iskra.EDDYVR6 pisze:Witam mam proble od niedawna jestem posiadaczem paska vr6 po zakopaniu sie w błocie troche piłowaniu nagle przestał chodzic równo tak jak bym na 3-4 cylindry I stopniowo coraz mniej az wkoncu wogóle przestał palic a jak juz zapalil to tykał tak jak by na 1 lub 2 poczym gasł jako ze to moja pierwsza vr6 prosze o zdiagnozowanie czyzby cewka?
Przy zdejmowaniu i zakładaniu fajek ze świec KONIECZNIE UŻYJ SPECJALNEGO NARZĘDZIA DO TEGO - SZCZYPIEC DO FAJEK (KĄTOWYCH) !!!!!!!!!
Inaczej uszkodzisz przewody WN !!!!