Pedal sprzegla strasznie ciezko sie wciska
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Pedal sprzegla strasznie ciezko sie wciska
Jak w temacie pedał sprzęgła strasznie ciezko chodzi az strach stac w korku. mozna temu jakos zaradzic ??? kolejny problem to jak mozna sprawdzic czy mam komputer pod mfa. i czy do zwyklego gaznikowca 1.3 moge do kupic manetke mfa ??? prosze nie bijcie jesli to nie tu jestem nowy a na autach za bardzo sie nie znam...... dzieki za pomoc
- Przemo440
- Forum Master
- Kontakt:
oblukaj najpierw linkę sprzęgła w 90% ona się zaciera i pedał ciężko chodzithumbs pisze:Jak w temacie pedał sprzęgła strasznie ciezko chodzi az strach stac w korku. mozna temu jakos zaradzic
to sobie znajdziesz na forum szukajkathumbs pisze:kolejny problem to jak mozna sprawdzic czy mam komputer pod mfa
tak możeszthumbs pisze:i czy do zwyklego gaznikowca 1.3 moge do kupic manetke mfa
- tomatol
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
To są dodatkowe funkcje w liczniku w miejscu zegarka cyfrowego,w koło wyświetlacza są narysowane funkcje czas,km,kmh,l/100 smarowniczka oleju,temp zewnętrzna.W 1,3 nie podłączysz czujnika temperatury oleju ze względu na to że nie ma chłodniczki oleju,resztę da radę.thumbs pisze:kolejny problem to jak mozna sprawdzic czy mam komputer pod mfa
Ostatnio zmieniony ndz cze 06, 2010 09:21 przez tomatol, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Passat b5 fl 2003r Kombi
- Silnik: AZM
A co do sprzęgła to nie był bym taki pewien, że to linka. U mnie chodziło ciężko i zauważyłem, że linka się zaciera. No ok. Kupiłem nową dobrej jakości - częstochowską.
Założyłem i sprzęgło chodzi już lżej, ale to jeszcze nie to! U brata w PB GTI dużo lżej chodzi sprzęgło w porównaniu do mojego RP-ka! Co to może być? Dodam, że linki nie przesmarowałem olejem, ale nowa już powinna być nasmarowana.
Założyłem i sprzęgło chodzi już lżej, ale to jeszcze nie to! U brata w PB GTI dużo lżej chodzi sprzęgło w porównaniu do mojego RP-ka! Co to może być? Dodam, że linki nie przesmarowałem olejem, ale nowa już powinna być nasmarowana.
Ostatnio zmieniony ndz cze 06, 2010 13:06 przez Xabingo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Passat b5 fl 2003r Kombi
- Silnik: AZM
- Maćkooo
- Forumowy spamer :)
podejrzewam ze to docisk sprzegla czyli to co moze byc u mnie. linke smarowalem 10 razy.Xabingo pisze:Dzisiaj przesmarowałem linkę i jest super, ale to jeszcze nie to.
Pomagają Tobie , pomagaj innym - pisz jak rozwiązałeś swój problem.
Zawsze do przodu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related
Zawsze do przodu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related
- ..::wilu::..
- Nowicjusz
- Kontakt: