Tak myślałem że w końcu ten fotel zapodasz bo aż wstyd nie mieć takich stołków. W full elektryce jest?lukas.g60 pisze:oraz jakis czas tem doszedł fotel recaro do kolekcji
B5 LC9Z metalic magic black porsche,bentley,rs4 i nidlugo s3
Moderator: G0 Karcio
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
wczoraj w koncu zabralem sie za montaz zawiasu,zobaczymy co z tego wyjdzie,na razie ogarniete w hmm 30%,dorobiona płyta z MDFu,jest juz przelacznik do kompresora,pociagniety kabel od aku+instalka zaworów i przwód na przod,dzis planuje zrobic panel pod zegary,podlaczyc wszystko i moze jak bóg da poduszki z tylu,kilka fotek z pola bitwy
docieta płyta+fazka na okolo i na srodku
nawet pasuje,moze nie perfect ale da sie zrzygać
czlowiek drzewo :green_fuck:
miejsce pracy
musialem jeszcze wyciac dziory na butle bo wystawala,ale nabiera wygladu
przewód na miejscu
a tutaj pstrykacz od kompresora
reszta troszke pozniej
docieta płyta+fazka na okolo i na srodku
nawet pasuje,moze nie perfect ale da sie zrzygać
czlowiek drzewo :green_fuck:
miejsce pracy
musialem jeszcze wyciac dziory na butle bo wystawala,ale nabiera wygladu
przewód na miejscu
a tutaj pstrykacz od kompresora
reszta troszke pozniej
- Prezes Bogacz
- Użytkownik
- Kontakt:
Co tam robi łopatka zielona?
Zegary w konsolę środkową daj, a climatronic w podłokietnik, a podłokietnik od B5 FL.
Zegary w konsolę środkową daj, a climatronic w podłokietnik, a podłokietnik od B5 FL.
Ostatnio zmieniony sob cze 05, 2010 16:22 przez Prezes Bogacz, łącznie zmieniany 2 razy.
[img]http://images35.fotosik.pl/45/db370d5d5b31d5a3.jpg[/img]
Wujek podejdź na luzie syna wpuść z łopatką znajdzie przeciek...może może gdzieś na końcówkach coś nie dokręciłeś?lukas.g60 pisze:elektryka podlaczona,czujnik wylacza kompresor na 8bar a pownien na 9 wlacza kompresor jak cisnienie spadnie na 6bar,zawory dzialaja,tyle ze mam maly przeciek,i dosc duzy,sprawdzam wlasnie i nie moge znajsc no nic na razie zloze srodek i pozniej sprawdze co nie tak
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
kolejny dzien za mna,bagaznik juz gotowy i zlozony,dorobilem se panelik pod zegarki z czego jestem bardzo dumny,teraz juz tylko pozostalo chyba najtrudniejsze a moze nie,podlaczyc poduchy i amory,musze wczesniej zamowic weze w oplocie stalowym z prawidlowym gwintem i niestety czeka mnie wymiana wachaczy bo w kiepskim stanie są,pare fotek z dzisiejszych tjuningow
miejsce kola,prawie gotowe,czekam tylko jeszcze na steronik radiowy,co by z zewnatrz tez operowac i juz poprzykrecam tak jak ma byc
bag nadal uzytkowny
aaa zapomnialbym,zalozylem tez jednego zenka i chyba zaloze xenon
zrobilem se szablonik co by bylo łatwiej
panel zrobilem z obudowy radia :green_fuck:
bylo troszke roboty,spawania,cudowania ale jak widac wyszlo niezle,przynajmniej mi sie podoba,jutro dospawam tylko dolne mocowanie i zapodam jakąs skore i powinno byc najs
miejsce kola,prawie gotowe,czekam tylko jeszcze na steronik radiowy,co by z zewnatrz tez operowac i juz poprzykrecam tak jak ma byc
bag nadal uzytkowny
aaa zapomnialbym,zalozylem tez jednego zenka i chyba zaloze xenon
zrobilem se szablonik co by bylo łatwiej
panel zrobilem z obudowy radia :green_fuck:
bylo troszke roboty,spawania,cudowania ale jak widac wyszlo niezle,przynajmniej mi sie podoba,jutro dospawam tylko dolne mocowanie i zapodam jakąs skore i powinno byc najs
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Konkretna robota, nie opindalasz się jak widzę, efekt końcowy bedzie niezły, czekam, powodzenia
VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
przy home made air ride zawsze jest lekki nieład z kablami i rurkami, mnie generalnie przeraża myśl ogarniania tego samemu
powiedz mistrzu dlaczego są aż 3 wskaźniki ? kolega ma w b5 jeden na obie osie, 3 sztuki pokazują jakiś dodatkowe wartości ?
powiedz mistrzu dlaczego są aż 3 wskaźniki ? kolega ma w b5 jeden na obie osie, 3 sztuki pokazują jakiś dodatkowe wartości ?
Ostatnio zmieniony wt cze 08, 2010 16:27 przez Luq@sz, łącznie zmieniany 1 raz.