to się cieszebarteKKK03 pisze:Wiesz co Fox,przekonałes mnie do malowanych klamek. jak dla mnie wyszło bomba, myślałem że kiepsko bedzie to wygladać
a lustereczka jak wyszły ??
Moderator: G0 Karcio
nadkola minimalnie poszerzone bo by mi kółka przy glebie nie weszły, ale i tak chyba nie wejdątauka pisze:I takie pytanko. Nadkole takie są w standarcie, czy je troszki poszerzyłeś??
to się cieszebarteKKK03 pisze:Wg. mnie też b.ładnieFox_00 pisze:a lustereczka jak wyszły ??
a no właśnietauka pisze:Ale to oczywiście kwestia gustu.
będzie dobrzetauka pisze:1) Jak dla mnie jezeli nadspawujesz klapę, to musowo trza wycieraczke wywalić, chociaz sam wiem,że jest bardzo przydatna, ale psuje efekt.
wiem tylko mam dylemat co do gleby czy wsadzić -60 które będzie mi być może trzeć, czy wsadzić -40 co mało co obniżatauka pisze:) Koniecznie gleba, bo te prześwity miedzy kołem a nadkolem sa zabójcze. Jak terenówka wygląda...
Powiem ci tak. Ja wsadziłem -40. Kupiłem specjalnie dedykowane pod mój silniczek coby to auto ładnie usiadło. I co tak siadł, że casami mi kołka o rozmiarze 185/60/14 i ET 35 obcierać. Powiem ci że jest tak niziutko, że jak miałem -60 to było niewiele niżej.Fox_00 pisze:wiem tylko mam dylemat co do gleby czy wsadzić -60 które będzie mi być może trzeć, czy wsadzić -40 co mało co obniża
tauka pisze:2) Zderzaczki. Jak dla mnie paskudnie wyglądają całe w kolor. Powinny iść w kolor dopiero od kreski w dól, czyli góra zostaje czarna. Za dużo koloru tez niezdrowo.
co do gleby to trwają właśnie kosultacje z kilkoma ludźmi ... po prostu nie wiem czy mi nie będzie na glebie -60 obcierało, bo rant mam równo z oponą, nawet po poszerzeniu nadkoli i nie wiem czy się czasami nie skończy tylko na -40barteKKK03 pisze:Narazie to zapodaj glebeFox_00 pisze:moje będe chyba przerabiał na kubełki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości