radio w Golfie3 TD z 92 roku
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
radio w Golfie3 TD z 92 roku
Radio takie jak na fotce:
Wiem że te radia grają nieźle, ale u mnie słabo łapie stacje.
Czy może ktoś mi powiedzieć jak i gdzie sprawdzic połaczenia?
Nie znam się za bardzo, ale mam duży zapał i trochę czasu.
Dziękuję z góry za wszelką pomoc.
Wiem że te radia grają nieźle, ale u mnie słabo łapie stacje.
Czy może ktoś mi powiedzieć jak i gdzie sprawdzic połaczenia?
Nie znam się za bardzo, ale mam duży zapał i trochę czasu.
Dziękuję z góry za wszelką pomoc.
:)
wyciagnij to radyjko . musisz miec taki precik do wyciagania albo zwykly tfardy druci i w kolo dayjka znajdziesz 4 otfory tam wsun drut tak aby radio wyskoczylo z zaczepow w kazdy po koleji i sprawdz czy antena dobrze jest wsadzona w radyjko i czy przy wtyczce nie jest przerwany kabelek jesli bedzie wszystko ok to spradz wtedy przy antenie zewnetrznej
Przyznawanie punkcików za pomoc oznacza szacunek
- Paweł Marek
- V.I.P.
Firmowe radia sa faktycznie nie najgorsze. Myślę że musisz mieć coś z anteną, jej wtyk do radia, przewód, sama antena. Może masz za krótką? W moim Vento jest fabryczna antena wewnętrzna idąca koło szyby do góry, może taką masz i gdzieś przerwana
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- dziechu
- Forum Master
- Auto: Golf III, Touran I 2.0 FSI
- Silnik: 1Z
Stare radio to magnetofon przeciaga. Wymaga czyszczenia, kolo zamachowe z osia napedowa jest w lozysku slizgowym - trzeba dac kropelke oleju do maszyn precyzyjnych, ale nie natluscic osi napedowej. Takze w paru innych miejscach przyda sie smar/olej. Potem bedzie chodzilo bez problemow przez nastepne 10 alt.