ewaldino pisze: Poprostu doszedłem do wniosku ze nie ma się o co sprzeczać, ale widze ze Ty uwazasz inaczej, jak juz pisałem ja to widziałem troszke inaczej. Ale niech będzie że wygrałeś, do ilu tam chciałeś, jeśli sprawi Ci to jakas satysfakcje Bo mi to lotto. ps nigdzie nei pisałem że masz słabe auto, chyba zaczynasz troszke przesadzać. wynik był taki gdyż spartoliłem starty i tyle, zresztą przykład był gdy startowałeś z mk4 AJM 115KM i nie umiałeś z nim wygrać bo kolega dobrze ruszył AJM-em cięższym autem niz twoje wiec chyba takiej rakiety nie masz Ja nei zamierzam juz nikomu nic udowadniać, w zasadzie to o co ten cały szum?? o to czy wziąłem Cię przy 80km/h czy przy 100? Jeśli tak to tak jak pisałem niech Ci bedzie ze wziąłem Cię przy 110km/h a przy 140 byłeś 3,5 długości za mną, jesteś lepszy Na kresce sie już nie spotkamy raczej bo ja to traktuje jako zabawe ale widze że ty inaczej Zastanów się czy jest sens ciągnąć te wypowiedzi. Koniec OT z mojej strony.
Maro daj juz spokój, bo nei ma o co
teraz jestem już pewny że nie warto było się sprawdzać z tobą i teraz jak masz 160 kucy i wcześniej jak miałeś 110 kucy zawsze miałeś kaca zły dzień a w aucie zawsze było coś zjeb.... bo w obydwu sytuacjach mieliśmy odmienne zdanie i dalej je mamy, także stwierdzam jedno dział KILLE jest czysto teoretyczny dopóki nie ma świadków filmów czegokolwiek co pokazuje jak było a nie jak się wydawało hehehe jednemu lub drugiemu. pozdrawiam wszystkich czytających te nasze nudne spekulacje
ps. chętnie dla zabawy z każdym się mogę targać ale tylko przy świadkach na początku i na końcu trasy umiem wygrywać jak i przegrywać z uśmiechem na twarzy i życzę tego innym.