Tunel środkowy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Tunel środkowy
Witajcie mam pytanie odnośnie tunelu srodkowego we wnętrzu samochodu (chodzi mi o ten który znajduje sie przy galce zmiany biegów i przy popielniczce) Otóż nie wiem do czego powinien być on przymocowany ... gdyż u mnie w samochodzie jest tunel totalnie swobodny ... śruby są przy tunelu ale one wiszą i nie wiem co do czego ... w jaki sposób jest to przymocowane i do czego ?
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
Tam powinny być takie kwadratowe jakby nakrętki (nr VW N 906 986 01, 4 szt.) i one mają mocować nakładkę do uchwytów tam będących. Najpierw te kwadraty nasuwamy na kątownik mocujący, wkręcony w podłogę a następnie ostrożnie by nie zrzucić z mocowań te kwadratowe "nakrętki" - nakładamy tunel i trafiamy śrubą.
Ostatnio zmieniony pn maja 03, 2010 15:31 przez Zico63b, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie wszystko ładnie fajnie ... tylko z tym że chodzilo mi o to -> do czego mocuje sie tunel środkowy ... z tego co widziałem ... są tam ... coś w rodzaju metalowych słupków ... do nich jest przykręcany tunel czy jak ? ŚUBA (przechodzi przez) -> tunel .... a dalej musi miec jakiś punkt zaczepienia
- mariusz75
- Forum Master
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony pn maja 03, 2010 16:20 przez mariusz75, łącznie zmieniany 1 raz.
DIAGNOSTYKA SILNIKÓW TDI
wymiana rozrządów, kompleksowe naprawy
okolice POZNANIA
Info: PW, GG, lub 502 813 462
MOJA CZARNA PEREŁA TDI XX JAHRE
wymiana rozrządów, kompleksowe naprawy
okolice POZNANIA
Info: PW, GG, lub 502 813 462
MOJA CZARNA PEREŁA TDI XX JAHRE