Klimatyzacja jaką posiadam do climatronic zamontowana w golfie III 2.0 115km z 1996roku
No i jeszcze czy zna ktoś w okolicach Gliwice Zabrze Bytom Tarnowskie Góry jakiś fachowców w tej dziedzinie
Ale cena żeby byłą jakaś przystępna nie 300zł

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Bzdury,jedź do zakładu gdzie zajmują się klimą a uzupełnią Ci czynnik olej i odgrzybią(najlepiej ozonem)Za całość nie powinieneś zapłacić więcej niż 150 zł.-=Abaddon=- pisze:Chciałem sobie zrobić porządek z klimatyzacją napełnić odgrzybić bo nie przyjemnie pachnie ale wyczytałem gdzieś że przed podjechaniem do nabijania należy wypuścić cały gaz z Klimy bo nabija się ja mieszanką trzech gazów a jak pojadę ze swoim to mi go ściągną i dołożą tylko nowego i wtedy mieszanka może być nie odpowiednia ile w tym prawdy ?
Klimatyzacja jaką posiadam do climatronic zamontowana w golfie III 2.0 115km z 1996roku
No i jeszcze czy zna ktoś w okolicach Gliwice Zabrze Bytom Tarnowskie Góry jakiś fachowców w tej dziedzinie
Ale cena żeby byłą jakaś przystępna nie 300zł
-=Abaddon=- pisze:Chciałem sobie zrobić porządek z klimatyzacją napełnić odgrzybić bo nie przyjemnie pachnie ale wyczytałem gdzieś że przed podjechaniem do nabijania należy wypuścić cały gaz z Klimy bo nabija się ja mieszanką trzech gazów a jak pojadę ze swoim to mi go ściągną i dołożą tylko nowego i wtedy mieszanka może być nie odpowiednia ile w tym prawdy ?
na ul Wajdy w Zabrzu dobrze sie znaja-=Abaddon=- pisze:
sam osuszacz ok. 100+wymiana. wymieniać się go powinno bo absorbuje wilgoć i wszystkie zanieczyszczenia z układu a jego zdolność pochłaniania się kończy kiedyś (teoretycznie wymienia się go co dwa lata a praktycznie .....rzadziej) i może okazać się że stanie się zaworem rozprężnym-=Abaddon=- pisze:A jak się ten zakład na Wajdy nazywa i czy sam sprawdzałeś że polecasz
Czemu wymienić osuszać i jaki to jest koszt ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 127 gości