Witam
Mam problem poniewaz kupilem golfa z zamontowanymi halogenami ale bez wlacznika do nich tzn jest jedna pozycja tylnia;/, kupilem dwupozycjny po zalozeniu podswietla sie ze niby wlaczone a soczewki nie swieca, nie wiem moze cos jest nie tak z przekaznikiem a nie moge sie dobrac do niego bo dolnia czesc tapicerki stawia opor po odkreceniu dwoch srubek i boje sie ze cos uszkodze, apropo to do przednich halogenow jest inny przekaznik a do tylnich inny?? czy tak samo jest z bezpiecznikami a moze podpiete jest pod jedno. Czytalem wczesniejsze posty na ten temat ale sa bardziej skierowane pod uzytkownikow bez instalacji a tu jest na odwrot ;/
Czy moze ktos pomóc?? Z góry dziekuje za kazda sugestię pzdr.
Problem z przednimi halogenami. Golf IV
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wiazka w komoze silnika ma 10 kabli czyli jest orginalnie przygotowana pod halogeny, no i przy wlaczniku jest podpiety pin do tych ze halogenow tylko po uszkodzonej kosci wpinanej do wlacznika wnioskuje ze ktos cos tam szukal bo urwal jeden zaczask moze wowczas zalozyl inny wlacznik albo nie dokonczyl tego co zaczal. no i nie wiem jak to jest z tymi przekaznikami musze sie dobrac do nich, a co najwazniejsze to sprawdze jutro zarowki choc ogladalem je przy okazji wymiany postojowek i byly w pozadku.