Myślę że kolega powyżej odpowiedział dlaczego tak jest.. do tego na pewno dochodzą umiejętności do startowania z taką mocą i z tak dużym niutkiem. Trening czyni mistrza przecież auta na 1/4 mili mają po kilka set koni i kierowcy dają rade z trakcjąMatras pisze:mewa2002, pewnie mają wpływ poszukiwania trakcji na 1,2,3
MK3 Golf 2.0 115 KM / Bora 1.9 TDi
Golf for live ;)
.
Ostatnio zmieniony wt maja 25, 2010 15:32 przez ewaldino, łącznie zmieniany 5 razy.
Mój AFN-
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=307069
Oki jak będziesz gotowy to znowu możemy popróbować starty to daj znać jestem otwarty na propozycje i do 100km/h jestem pewny że wygram gdyż A3 też nie dało rady 3 razy a z tobą wygrało.
Możemy wziąść na pokład po osobie dodatkowej żeby patrzyły na licznik a na końcu trasy kogoś postawić żeby liczył długości. Myślę że wtedy będzie wiadomo co i jak i nie będzie nie potrzebnych spekulacji. A ogólnie myślę że ten dział KILLE jest do dupy bo zawsze każdy będzie miał swoją wersje i jeżeli już miało by to być wiarygodne to trzeba to robić profesjonalnie. Bo inaczej to wszystko to jest babci sranie !!!!
Możemy wziąść na pokład po osobie dodatkowej żeby patrzyły na licznik a na końcu trasy kogoś postawić żeby liczył długości. Myślę że wtedy będzie wiadomo co i jak i nie będzie nie potrzebnych spekulacji. A ogólnie myślę że ten dział KILLE jest do dupy bo zawsze każdy będzie miał swoją wersje i jeżeli już miało by to być wiarygodne to trzeba to robić profesjonalnie. Bo inaczej to wszystko to jest babci sranie !!!!
Ostatnio zmieniony wt maja 25, 2010 08:49 przez golfinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Golf for live ;)
a ARL'a na wstecznym byś myknął bez problemugolfinka pisze:nawet dałbyś rade 130 konnemu bez problemu.
Ostatnio zmieniony wt maja 25, 2010 09:02 przez xander_88, łącznie zmieniany 1 raz.
panowie , przeciez moc to nei wszystko . w seryjnych mocnych auta to nie tylko mocny silnik ale i dostosowane do tego reszte auta , zawieszenie a nawet spojlera sa takie jakie powinny byc a nie dla samegow wygladu. mozesz miec 200 koni a wytnie cie facet w seryjnym 160 . Bo Ty bedziesz sie slizgal po asfalcie , a jego zawieszenie docisnie auto do ziemi rowno na kazda oś
Ostatnio zmieniony wt maja 25, 2010 17:59 przez perki, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesli o mnie chodzi to ja się nie grzeje bron ... tylko trochę mnie śmieszą takie wypowiedzi ... wiadomo moze byc tak ze 2.0 115 objedzie asz'ta ale jesli oba motory beda ZDROWE to bedzie to tylko i wyłącznie wina kierownika diesla .. Panowie nawet katalogowo 130 ma (chyba) mniej do 100 ... a nie zapominajmy ze zdrowy ASZ potrafi wypluć pod 150 ps wiec nie wiem po co taka smutna gadka ... wiem ze każdy chwali swoje i bardzo dobrze .. ale nie zapominajmy nasze auto nie jest najszybsze na świecieewaldino pisze:No właśnie opanujmy się i chodźmy na
kaol3927, gratki kill'a
pozdro
Ostatnio zmieniony śr maja 26, 2010 17:30 przez xander_88, łącznie zmieniany 2 razy.
najlepiej dać kropkę w miejsce gdzie pisałeś swoje zdanie... czyli co zmieniłeś je czy wstydzisz się go? moja wypowiedz nie ma sensu po twoje kropce edytowanej w późniejszym czasie. moderator powinien zobaczyć to że mieszałeś w wypowiedziach i dać ci klapsa heheheh. Jakby co do 100km/h znowu cie pogonie (teraz przy świadkach) moim słabym 115 konnym 2.0 bo nie liczy się moc tylko umiejętności . pozdro.ewaldino pisze:.
Golf for live ;)
polać Mu dobrze gadakasisi pisze:Moc liczy się w parze z umiejętnościami. Moim zdaniem gość z klekota nie ogarnia furki albo niech oponki zmieni
Ostatnio zmieniony sob maja 29, 2010 13:24 przez xander_88, łącznie zmieniany 1 raz.
Poprostu doszedłem do wniosku ze nie ma się o co sprzeczać, ale widze ze Ty uwazasz inaczej, jak juz pisałem ja to widziałem troszke inaczej. Ale niech będzie że wygrałeś, do ilu tam chciałeś, jeśli sprawi Ci to jakas satysfakcje Bo mi to lotto. ps nigdzie nei pisałem że masz słabe auto, chyba zaczynasz troszke przesadzać. wynik był taki gdyż spartoliłem starty i tyle, zresztą przykład był gdy startowałeś z mk4 AJM 115KM i nie umiałeś z nim wygrać bo kolega dobrze ruszył AJM-em cięższym autem niz twoje wiec chyba takiej rakiety nie masz Ja nei zamierzam juz nikomu nic udowadniać, w zasadzie to o co ten cały szum?? o to czy wziąłem Cię przy 80km/h czy przy 100? Jeśli tak to tak jak pisałem niech Ci bedzie ze wziąłem Cię przy 110km/h a przy 140 byłeś 3,5 długości za mną, jesteś lepszy Na kresce sie już nie spotkamy raczej bo ja to traktuje jako zabawe ale widze że ty inaczej Zastanów się czy jest sens ciągnąć te wypowiedzi. Koniec OT z mojej strony.golfinka pisze:najlepiej dać kropkę w miejsce gdzie pisałeś swoje zdanie... czyli co zmieniłeś je czy wstydzisz się go? moja wypowiedz nie ma sensu po twoje kropce edytowanej w późniejszym czasie. moderator powinien zobaczyć to że mieszałeś w wypowiedziach i dać ci klapsa heheheh. Jakby co do 100km/h znowu cie pogonie (teraz przy świadkach) moim słabym 115 konnym 2.0 bo nie liczy się moc tylko umiejętności . pozdro.
Maro daj juz spokój, bo nei ma o co
Ostatnio zmieniony ndz maja 30, 2010 21:31 przez ewaldino, łącznie zmieniany 3 razy.
Mój AFN-