[mk3] szyberdach .... czy byly sa z modułem komfort ??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk3] szyberdach .... czy byly sa z modułem komfort ??
zlozylem elektryczne szyby ... dzialaja super ....
maja jedna opcje bardzo fajna ... jak nacisne przycisk otwieranai lub zamykanai dluzej i puszcze to automatyzcnie podnoci lub opuszcza do konca ....
czy szyber dach moze tak samo dzialac ?? czy trzeba go trzymac az sie otworzy/zamknie ??
moze zcegos nie podlaczylem do instalacji ?? a mzoe tak mk3 ma ... ?
maja jedna opcje bardzo fajna ... jak nacisne przycisk otwieranai lub zamykanai dluzej i puszcze to automatyzcnie podnoci lub opuszcza do konca ....
czy szyber dach moze tak samo dzialac ?? czy trzeba go trzymac az sie otworzy/zamknie ??
moze zcegos nie podlaczylem do instalacji ?? a mzoe tak mk3 ma ... ?
---> Golf III 1.8 <---
Fabrycznie jest tak ze trzeba trzymac...
Z szybami jest przeciez tak, ze po nacisnieciu szyba staje...
Tak w ogole to chyba ktos cos musial rzezbic z tym Twoim szybrem jak tak dziala
A co sie dzieje jak nacisniesz w polowie przycisk ?Cefaloid pisze:Są takie wersję - moj +/- właśnie tak ma z szyberdachem ale mnie to osobiście wk***** jak chcę otworzyć do połowy
Z szybami jest przeciez tak, ze po nacisnieciu szyba staje...
Tak w ogole to chyba ktos cos musial rzezbic z tym Twoim szybrem jak tak dziala

-
- Ma gadane
- Kontakt:
U mnie jest tak ze musze zaprogramowac mu funkcje autootwierania po kazdym wyjeciu akumulatora tzn. na zamknietym szyberku trzymam przycisk w polozeniu zamknij kilka sekund i otwieram do konca trzymajac przycisk caly czas po czym po calkowitym otrwarciu puszczam przycisk i naciskam go w pozycji otworz trzymajac rowniez kilka sekund. Po tym zabiegu szyber po 1 nacisnieciu przycisku sam sie zamyka lub otwiera a zeby go np w polowie zatrzymac naciskamn przycik w trakcie zamykania lub otwierania w miejscu gdzie chcie go zatrzymac. Dodatkowo mam zamontowany modol komfortu ale to juz zabawka dla leniwych ja juz takiego kupilem.