witam panowie i panie mam malutkie pytanko czy sa zestawy FMIC
gotowe pod montaz. dokladnie chodzi mi o 1.8turbo w audi s3 8l
zestaw mniej wiecej taki:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/AUDI-A3- ... 0501491439
s3 1.8t fmic
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
s3 1.8t fmic
Rothenburg cultstyle 09'11'13
Świdnica VAG 09'
Nysa VAG 08',09'11'
Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09',10',11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-it Kielce 13
Vag Day Żmigrod 13'
Świdnica VAG 09'
Nysa VAG 08',09'11'
Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09',10',11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-it Kielce 13
Vag Day Żmigrod 13'
Niby fajny ale nie wiem czy nie lepiej kupić sam IC, a resztę żeby Ci ktoś ogarnięty wyspawał na wymiar. Bo co w sytuacji jak jednak, któraś rura z tego kompletu nie podpasi albo wymiar będzie nie taki? Zapłacisz za towar, a i tak będziesz musiał kombinować z customowymi częściami.
Ja osobiście kupiłem ten:
http://www.re5pect.pl/index.php?product ... rod_id=343
Wiadomo, że nie jest to FORGE tylko jakaś chińszczyzna ale z drugiej strony na moje mody wystarczy w zupełności. Resztę czyli złączki, kolanka, rury, itp. dałem do zrobienia MR Motors. Jeżdżę już z takim zestawem ok. 3 m-cy i póki co jest wszystko OK. Turbo wreszcie nie puchnie.
Ja osobiście kupiłem ten:
http://www.re5pect.pl/index.php?product ... rod_id=343
Wiadomo, że nie jest to FORGE tylko jakaś chińszczyzna ale z drugiej strony na moje mody wystarczy w zupełności. Resztę czyli złączki, kolanka, rury, itp. dałem do zrobienia MR Motors. Jeżdżę już z takim zestawem ok. 3 m-cy i póki co jest wszystko OK. Turbo wreszcie nie puchnie.
Te rury to jakieś nie halo są, poco te kolanka 180st? przecież takie są nie potrzebne (pewnie aby je rozciąć i zrobić kolanka po 90st). IC np w re5pect kupisz za 400-500zł i za ok 500zł kupisz materiały i ktoś Ci to wyspawa. A bedziesz pewien że to bedzie ok.
Wydechy do każdego auta robione na zamówienie - profesjonalne podejście MTG (Płock)
Wyciąganie wgnieceń bez lakierowania (Płock)
VW Golf MK3-> Audi A3-> VW Touareg
Wyciąganie wgnieceń bez lakierowania (Płock)
VW Golf MK3-> Audi A3-> VW Touareg
Yuri, Mówisz że przy tym FMIC'u auto Ci nie puchnie? Hmm ja przy swoich modach na K04 mam aktualnie wstawiony model dalej czyli ten 550x180x65 i powiem Ci że ja odczuwam że auto mi puchnie, przy temperaturze 20-25 stopni odczuwam to dość znacznie i dlatego w przyszłym tygodniu zmieniam FMIC na jeszcze wyższy model 550x230x65 mam nadzieję że to mi trochę ochłodzi sprawę no ale Ty masz K03 więc może przy Twoich modach to wystarcza nie wiem, aczkolwiek przychylam się do Twojej wypowiedzi w 100% jeśli chodzi o to że lepiej kupić sam FMIC i zrobić customowe orurowanie. Jednak nawet do K03/K03s polecam ten model który aktualnie u mnie siedzi czyli 550x180x65 gdyż cena nieznacznie się różni a poprawa na pewno będzie odczuwalna.