MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Coscie tam wykombinowali? Powaznie jest lepiej?truckman pisze:Drobna zmiana dzięki pekolowi który przekonał mnie do swojego ustawienia. Nareszcie nic nie trzeszczy!!!
[url=http://www1.picturepush.com/photo/a/351 ... 0696-1.jpg]Obrazek[/URL]
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Gdzie Ty o VWigwamach... Tak pozno?! Nie lepiej podejsc kiedys te 200m. i przez ulice do mnie i wtedy sie opracujetruckman pisze:Piwko albo i dwa za poradę na VWigwamach się należą
Ale tak co do tego ustawienia, to ja nigdy sie do niego nie przekonam. Jakos nigdy mi sie nie widzialo i tak jak jak mam (i ty miales wczesniej) jest jakos praktyczniej. Wtedy mogles trzymajac wygodnie reke na galce skrzyni biegow operowac radiem
Mówiłem o Pekolu Za taki bajerancki pomysł.sagano88 pisze:Gdzie Ty o VWigwamach... Tak pozno?! Nie lepiej podejsc kiedys te 200m. i przez ulice do mnie i wtedy sie opracuje
Jednak nie widzę problemu aby przejść te 200 metrów
Powiem ci byłem scepytycznie nastawiony, ale wyszło fajnie i się cieszę że nic nie trzeszczy. Deska jest inna, a ja lubię zmiany, bo auto mi się inaczej nudzi. Narazie nie modzę za bardzo bo trzeba na Pleszew uderzyć i przed tym wymienić filtry, olej, ale potem modziki
No to kolejny 'mod'.
Bo jak zmieniać koła to na coś konkretniejszego co nie wygląda jak felga z laguny
205/40
8jx17
Tak się zastanawiam, chyba nie najgorzej jak wszystko czarne, a koła są w innym kolorze, bo myślałem o bieli
Ostatnio zmieniony sob maja 29, 2010 08:38 przez truckman, łącznie zmieniany 3 razy.
Hmmm, wiesz co przydałby się jakiś VT, bo kontrast byłby spory w białej perełce, ale masz sporo czarnych elementów (lustra, lampy przód, grill) więc nie wiem czy by się nie pogryzło to wszystko. A polerkę bierzesz pod uwagę całej alu, czy tylko rant + środek w kolor?? Jakoś tak Ci powiem, że dla mnie robotę robił Twój kombiwagen na tych czarnych 18"
Madison, tak właśnie myślałem o VT i chyba coś porobie jak wrócę z zakupów. No robotę robił. Tylko ciekawa rzecz wyszła wczoraj. Jak wiele zależy od tego czy opona jest zwykła prosta, czy ma ten grzybek przeciw otarciom czy czymś tam. ale chyba masz rację, nie ma co kombinować w jakieś tam kolorki, co czarne to czarne. Będzie więcej czarnych elementów na samochodzie. Ale swój plan zrealizuję dopiero około czerwca 2011 roku
Ostatnio zmieniony sob maja 29, 2010 08:52 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.